EXCLUSIV! Mădălina Radu, în Caraibe cu iubitul turc

5 ianuarie 2012 16:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Mădălina Radu s-a învăţat minte după isprava de la Cannes, din vara anului trecut, aşa că a preferat, de Revelion, să petreacă vacanţa alături de iubitul ei, Semih (26 de ani) . Şi celelalte două colege de „suferinţă", Ramona Gabor şi Mihaela Moise, s-au cuminţit, petrecând Sărbătorile în Bucureşti cu familia, respectiv cu noul iubit, Lucian.

Vacanţa de anul trecut, de la Cannes, a celor trei dive, Ramona Gabor, Mihaela Moise şi Mădălina Radu, le-a lăsat un gust amar, fiind puse la zid de iubiţii de atunci, pe motiv că au acceptat invitaţia bulgarului Chavadar Alexandrov, pe vasul lui de croazieră.

Urmare a distracţiei de pe iaht, dar şi a pozelor compromiţătoare, toate au fost părăsite de iubiţi.

Gabi Bădălău nici că a vrut să mai audă de Ramona, Lazarus i-a întors spatele Mihaelei, iar Mădălina n-a mai fost căutată de prietenul ei din Constanţa.

2011- Distracţia de la Cannes le-a stricat vieţile sentimentale

Astfel, de Sărbători, ele nu au mai ieşit împreună, considerând că aşa e cel mai sănătos. Mădălina Radu, OTV-ista fără chiloţei, a plecat cu noul ei iubit, turcul Semih, în Republica Dominicană, unde petrec o vacanţă romantică: "Îmi mult aici. O să îmi prelungesc vacanţa şi o să merg şi în Cuba câteva zile. Am trăit nişte peripeţii maxime. Am fost pe o insulă virgină şi m-am pierdut de grup. M-a căutat toată lumea în junglă timp de două ore, după care m-a găsit un fotograf", ne-a declarat prezentatoarea emisiunii "Viaţă de vedetă" (OTV).

Ramona a petrecut Sărbătorile cu familia

Ramona Gabor, despre care prietenele ei au lăsat să se înţeleagă faptul că ar fi făcut sex sub punte cu şarmantul bulgar, nu şi-a găsit un iubit, de Revelion.

A profitat de ocazia că Monica, sora ei, s-a întors din America, şi a petrecut noaptea dintre ani la Casino Victoria. Iar marţi, a fost prezentă la ziua nepoatei ei, Irinuca.

Meme s-a distrat cu noul iubit

Mihaela Moise (Meme) şi-a refăcut şi ea viaţa sentimentală, petrecând Sărbătorile alături de iubitul ei, Lucian.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi în mall-ul Sun Plaza, în mari tandreţuri. Ei şi-au cumpărat bilete la filmul "Sherlock Holmes": "E prea devreme să spun ceva despre relaţia noastră!"

Mai multe