EXCLUSIV Mama Lorei, la un pas de tragedie! «Corpul ei nu mai rezistă!»

25 martie 2014 19:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Lora nu a re linişte deloc! Mama ei ignoră complet sfatul medicului, după ce a fost operată de cancer la sân.

În urmă cu aproape două luni, Lora trecea prin clipe grele! Mama sa a fost operată la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În urma unui control amănunţit, profesorul Omer Faruk Akinci a hotărât să-i facă o masectomie, adică i-a amputat sânul stâng. Deşi se simte destul de bine de la intervenţia chirurgicală, doamna Petrescu a ignorat cea mai importantă recomandare a medicului: şedinţele de chimioterapie!

"Mama Lorei se simte bine acum, a mers la câteva controale, însă refuză orice tratament, mai cu seamă nu să audă de chimiotareapie.  Doctorul i-a spus  că, după operaţie, să facă nişte şedinţe de chimio şi radioterapie, dar ea s-a încăpăţânat. A zis că nu mai vrea să audă de aşa ceva", ne-a spus o prietenă apropiată cântăreţei.

Anul trecut, după ce s-a operat prima dată la Iaşi, femeia a făcut şase şedinţe, însă au marcat-o enorm, iar de-atunci şi-a prmis că nu se va mai supune tratamentului, indiferent de ce s-ar întâmpla. Solista a fost disperată. 

"Lora a încercat să o convingă să ţină cont de medic. S-a speriat prima dată, apoi şi-a dat seama că e alegerea ei şi nu o poate îndemnă să facă un lucru atât de dureros. Doamna Petrescu i-a spus: "Corpul meu nu mai rezistă"! Oricum este un om puternic, nu e genul de femeie care să-şi plângă de milă. După ce a venit de la clinica din Turcia, s-a pus pe făcut treabă prin casă", ne-a mai spus aceasta.

Mai multe