EXCLUSIV Mantea, ştiai că iubitul tău se întâlneşte şi cu Sensuala?

17 octombrie 2013 15:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Între două nu te plouă, dar nici bine nu-ţi e! Potrivit unor surse Click!, Gabi Bădălău se întâlneşte oficial cu Andreea Mantea, dar neoficial îi face curte şi Simonei Sensual.

Joci la dublu? Aceasta e întrebarea pe care i-o adresăm lui Gabi Bădălău (26 de ani). Tânărul afacerist este cuplat din vară cu Andreea Mantea (27 de ani), dar se pare că tot de atunci se tatonează şi cu o blondă focoasă, mai precis cu Simona Suhoi, zisă Sensual (30 de ani). Surse din apropierea bărbatului au povestit pentru Click! că Bădălău şi blonda s-au cunoscut acum câţiva ani, printr-o prietenă comună, dar astă vară au început să se vadă mai des.

În urmă cu două săptămâni, Click! i-a surprins pe Andreea şi Gabi tandri la un restaurant

„Acum aproximativ o lună, sâmbătă, într-una din serile în care s-au ţinut premiile MTV Music Awards la Braşov (14 septembrie, n.r.), cei doi s-au întâlnit acolo. El ştia că Simona e acolo şi a venit şi el, se pare, după ea. A invitat-o la un restaurant din centrul oraşului, au comandat vin, iar ea a cerut o porţie de bifteck tartar. Au ajuns în jurul orei 20.30", a povestit pentru Click! o sursă din apropierea afaceristului.

Întâlnirea cu pricina din Braşov nu a fost doar o aventură. Bădălău a păstrat legătura cu Sensuala. „Este foarte insistent, o asaltează cu SMS-uri şi telefoane", ne-a mai povestit aceeaşi sursă. De altă parte, prietenii Simonei spun că Bădălău e dispus să facă orice ca s-o cucerească pe blondă.

Ea i-a bătut apropo într-o zi că i-ar plăcea să meargă într-o ţară unde e cald, ca să se bronzeze. Bădălău a vrut să-i facă o surpriză şi a cumpărat bilete de avion pentru Barcelona, dar Simona i-a tras ţeapă şi a dat-o la întors, iar el a rămas cu biletele. Asta s-a întâmplat acum aproximativ o săptămână.

Cu toate că Bădălău nu pare 100% dedicat în relaţia cu Andreea Mantea, iată că bruneta pozează foarte fericită la braţul lui. Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timp ce luau prânzul. La plecare, au stat minute în şir lângă maşini, fiecare venind cu autoturismul personal, şi s-au giugiulit în văzul tuturor. Oare Andreea Mantea ştie că Bădălău se vede, în paralel, şi cu Simona Sensual?

S-a iubit cu Nicu Maharu 13 ani

Simona Cristina Ștefania Suhoi sau Simona Sensual, aşa cum este cunoscută de publicul larg, a debutat în showbiz ca fotomodel şi cântăreaţă. Aceasta s-a lansat cu melodia "Armani- Cavalli", o melodie compusă de Laurenţiu Duţă, Mihai Budeanu şi Adi Korect, după cum a spus chiar ea. În 2008, Suhoi a colaborat cu manelistul Adrian Minune pentru piesa "Trandafirul de la tine".

Starleta de 30 de ani mai este cunoscută pentru scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului cu anumite personaje, dar şi datorită relaţiei sale cu Nicu Maharu. Relaţia lor a început în urmă cu 13 ani, iar în acest timp s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori.

Mai multe