EXCLUSIV Marcel Pavel, 100 de milioane pentru bebeluş

5 iulie 2013 15:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Nici prin gând nu-i trecea lui Marcel Pavel că la vârsta de 53 de ani, cu doi băieţi mari acasă, Sasha şi Richard, va cumpăra scutece şi mobilier pentru o cameră de bebeluş. Minunea s-a întâmplat luni dimineaţă, când solistul a devenit pentru a treia oară tătic. Joi, artistul a cheltuit toţi banii din portofel pentru cumpărăturile bebeluşului. 

Iuvenalia, fetiţa lui Marcel Pavel şi a Violetei (41 de ani), s-a născut luni, la ora 09.00, prin cezariană. Deşi mămica trebuia să fie externată joi, acest lucru s-a mai amânat. Soţia lui Marcel Pavel va ieşi din spital abia mâine.

Asta e comoda pentru scutece

A fost sfătuit de vânzătoare ce lenjerie să cumpere

Din acest motiv, dar şi pentru că au fost superstiţioşi să facă orice fel de cumpărături înainte de a-şi vedea fetiţa, Marcel şi Violeta nu i-au amenajat bebeluşului camera de acasă.

Solistul s-a uitat şi la nişte hăinuţe pentru fetiţa sa, Iuvenalia

Astfel, artistul a trebuit ca într-un timp recorde să renoveze dormitorul, două băi, să schimbe acoperişul casei şi, mai ales, cea mai grea sarcină, să aleagă mobilierul pentru camera Iuvenaliei. Investiţia l-a costat pe Marcel Pavel o grămadă de bani, dar nu s-a uitat în buzunar, căci, vorba aceea, „o fată are tata"!

I-a plăcut acest dulăpior vesel colorat

Click! l-a însoţit pe muzician l-a cumpărături la un mall. Foarte grăbit, proaspătul tătic şi fiul său cel mic, Sasha (14 ani), au intrat într-un magazin de fiţe de unde a ales pătuţul pe care l-a echipat cu saltea, aşternuturi şi apărători pentru a evita posibile accidente.

Tot de la aceeaşi firmă italiană, Marcel a ales şi dulapul, comoda pentru scutece şi alte articole destinate bebeluşilor, dar şi măsuţa pentru masaj, în care e integrată o cădiţă albă, pentru băiţa nou-născutului.

Cumpărăturile au durat mai puţin de 30 de minute, dar l-au costat pe tăticul Marcel Pavel mai bine de o sută de milioane de lei vechi.

„Mi-a plăcut foarte mult mobila. Am optat pentru alb, pentru că este fetiţă, şi are câteva desene foarte haioase. O să-i placă şi soţiei", ne-a spus Marcel Pavel. După ce a eliminat cea mai mare grijă de pe lista de sarcini, Marcel a pornit glonţ la Maternitatea Giuleşti, pentru a-i duce de mâncare soţiei.

Mai multe