EXCLUSIV! Marciuc: «Enache a glumit că nu mă ia de nevastă!»

16 august 2011 16:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Iuliana a aşteptat cu stoicism 14 ani ca Adrian să devină un bărbat liber şi să-şi trăiască fără să se mai ascundă povestea lor de dragoste.

În vara anului trecut, ei s-au logodit în secret la Balcic, în Bulgaria, pentru a putea fi naşi la nunta prietenului lor, omul de afaceri Sorin Mărcuş.

Chiar dacă Enache a declarat în nenumărate rânduri că Iuliana este iubirea vieţii lui, solistul încă ezită să o ceară în căsătorie.

„O iubesc pe Iuliana, dar nu ne căsătorim încă. Nu vreau să-mi pierd fanele", a declarat acesta pentru Click!, zilele trecute după un concert susţinut la Festivalul Mangalia.

Solistul a fost la mare în week-end împreună cu fetiţa lui, Diana, dar şi cu fosta soţie, Corina, în timp ce Iuliana a stat la Bucureşti şi s-a mulţumit să-l privească la televizor.

„Nu mă deranjează ce a zis Adrian. El a făcut o glumă când a spus că nu mă cere de nevastă! Ne este foarte bine împreună. Cât despre fosta soţie, ea a fost în altă staţiune", ne-a declarat Iuliana, lăsând să se înţeleagă că sunt toate şansele ca în curând iubitul ei să o ducă la altar.

Mai citeşte:

EXCLUSIV: Adrian Enache: «N-o iau pe Iuliana de nevastă ca să nu-mi pierd admiratoarele!»

Adrian Enache: «Cornel Fugaru avea aceaşi suferinţă precum Mădălina Manole»Iuliana Marciuc, despre fiul ei: «Cine îl vede spune că e subnutrit»

Ce sexy e Marciuc în costum de baie!

Mai multe