EXCLUSIV Marek Vâlcu vrea 100.000 de euro de la mama lui Zăvo!

30 mai 2014 18:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul „şantaj pentru silicoane” este departe de a se fi încheiat. Medicul Marek Vâlcu, care o acuză pe Oana Zăvoranu că l-a şantajat cu 10.000 de euro, o cheamă acum la tribunal pe mama vedetei. Click! a aflat, în exclusivitate, că Marioara a fost dată în judecată.

100.000 de euro! Atât îi cere dr. Marek Vâlcu în instanţă Marioarei Zăvoranu, pentru calomnie! Femeia a sărit în apărarea fiicei sale, în scandalul pe care aceasta îl poartă cu chirurgul estetician pe care l-a şantajat, şi a făcut mai multe afirmaţii defăimătoare la adresa acestuia.

Marek Vâlcu este în război cu toată familia Zăvoranu

Marioara Zăvoranu a încercat să demonstreze tuturor că Oana nu l-a şantajat pe Marek şi, mai mult, că i-a plătit esteticianului toate operaţiile.

Deși s-a declarat nemulţumită de silicoanele puse de Marek,Zăvo a pozat cu ele în Playboy (Foto: Playboy)

"Oana nu v-a şantajat. V-a plăcut dumneavoastră să credeţi că sunteţi şantajat. Cum puteţi spune că nu v-a plătit operaţiile? V-a pus securea la gât şi v-a cerut bani? Banii ăştia vi i-a dat", i-a spus Marioara Zăvoranu, la Kanal D, medicului estetician care a operat-o pe Oana de cinci ori. Mai mult, aceasta crede că este ceva necurat la mijloc: "Nu ştiu cine v-a îndemnat să faceţi treaba asta (flagrantul organizat Oanei Zăvoranu -n.r.), dar voi afla". Însă medicul şantajat de Oana îşi caută dreptatea în instanţă.

Joi, avocatul acestuia a dat-o în judecată pe Marioara, cererea fiind înregistrată la Tribunalul Bucureşti. Contactată de reporterii Click!, avocatul Katia Cicală ne-a confirmat această informaţie.

"Având în vedere declaraţiile defăimătoare şi mincinoase, ce nu corespund adevărului, ale doamnei Marioara Zăvoranu, doctorul Marek a decis să o dea în judecată şi a depus o cerere de chemare în instanţă împotriva acesteia, pentru denigrarea imaginii sale. Pentru prejudiciul de imagine pe care i l-a adus, domnul Marek îi cere daune morale de 100.000 de euro", ne-a declarat în exclusivitate avocatul Katia Cicală.

După ce Marek Vâlcu i-a făcut Oanei Zăvoranu cinci operaţii estetice, ultima în 2011, aceasta a început să-l şantajeze pe medic, cerându-i 10.000 de euro. I-a trimis mesaje în care îi spunea că, dacă nu-i dă banii, o să facă publice aşa-zise dovezi pe care le-ar avea împotriva lui. Joia trecută, când Oana trebuia să primească banii de la Vâlcu, acesta, împreună cu Poliţia, i-a făcut un flagrant.

S-au întâlnit într-o parcare, iar Oana a luat banii marcaţi. Vedeta şi apărătorii ei au susţinut că Oana a mers la faţa locului cu un mediator şi că nu era vorba despre şantaj, ci suma de bani ar reprezenta costurile operaţiilor prin care ea a "reparat" greşelile lui Marek. Zăvoranu a fost audiată la Poliţie, după care a fost eliberată sub control judiciar, fiind cercetată pentru şantaj. Riscă puşcărie între 2 şi 7 ani. Acum, Oana trebuie să se ducă ori de câte ori este chemată la Poliţie, aşa cum a făcut-o şi marţi, când s-a prezentat la Secţia 1.

Mai multe