EXCLUSIV Maria Secrieriu, sexy pentru un viitor restaurant. Ce planuri are concurenta de la MasterChef

6 ianuarie 2014 15:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Este pasionată de gătit încă din copilărie, însă pe parcurs Maria Secrieriu a descoperit şi pasiunea pentru bucătărie.

Click!: Când şi unde te-ai nascut?

Maria Secrieriu: Fire vulcanica Maria Secrieriu (Fontana inainte de nuntaJ ) s a nascut in Bucuresti pe 14 august 1988.Trebuia sa ma nasc in Italia la tatal meu insa nimic nu iese dupa cum iti planifici.

De când pasiunea pentru gătit? Pasiune pentru gatit o am dintotdeauna. Mereu mi a palcut sa fiu inconjurata de mireasma condimentelor si sa ma las purtata de gustul bun si aromat. Bucataria este micul meu sanctuar,acolo sunt eu.

Iti mai amintesti ce ai gătit prima oară?Prima oara am gatit la 5 ani acompaniata de mama logic. Am gatit un chec si m am indragostit iremediabil de bucatarie si de prajituri.

Ti s-a intamplat sa nu ti iasa un preparat?As fi ipocrita sa spun ca eu nu am gresit niciodata . Insa nu am gresit un preparat in asa fel incat sa trebuiasca sa o iau de la capat.L am gresit si l am transformat repede in altceva. Sa zicem reinterpretat.

Cum de te-ai hotarat sa participi la MasterChef?Imi doream foarte mult la aceea vreme sa gatesc ca Petru Buiuca care era deja un exemplu,era Masterchef si imi doream si eu sa castig.Insa nu am reusit ,dar nu imi pare rau. Pe parcurs mi am dezvoltat propiul stil.

Cat de mult te-a schimbat concursul si ce ai castigat după terminarea lui?Unii ar spune ca m am schimbat,insa eu si cei apropiati mie stiu ca nu m am schimbat decat in bine.Notorietatea adusa de acest concurs mi a schimbat viata,am zilnic clienti care imi strang mana si imi spun cat de mult ma apreciaza pentru curajul avut.Normal ca odata cu faima am excelat si la capitolul financiar. Evenimentele isi spun cuvantul.Prietenii au ramas aceiasi & oferte primesc aproape zilnic insa sunt fidela restaurantului in care lucrez si in care imi dau toata silita sa fie cat mai bun si cat mai plin in fiecare zi.Si chiar reusesc.

Ai primit dupa iesirea din concurs oferte? Ce faceai inainte de a participa la concurs?Inainte de MasterChef lucram ca Referent marketing intr o multinationala. Nu speram niciodata ca din pasiunea mea sa fac bani si sa pot muncii in acest domeniu.

Ce faci la un an de cand s-a terminat concursul? Păstrezi legatura cu Chef Florin, Sorin şi Cătălin? Dar cu ceilalti concurenti?La aproape un an de cand s a terminat concursul sunt foarte fericita implinita cu mine si cu ceeace fac si ce am realizat.Tin legatura cu cativa dintre colegii de la concurs si cu cei din primul sezon insa cu Chefii nu am mai apucat sincer sa vb. Mi ar face placere sa ii revad oricum.

Ce alte pasiuni mai ai in afara de gastronomie? De cand esti pasionata de fotografie? Vrei sa investesti in aceasta pasiune? Oho aici e momentul in care trebuie sa ma laud J) . Dap, cate odata prietenii mei spun ca sunt multitalentata. Asta pentru ca fac cu mare pasiune si altceva in afara de gastronomie. De ex make up-ul,coafura eu mi le realizez singura la fiecare sedinta foto sau eveniment de asemenea fotografia o ador ,in afara ca fac poze platingurilor mele imi place sa fotografiez tot ce inseamna viata si frumos si mai ales sa mi se faca poze. Ador sa pozez.

Te recunosc oamenii pe strada? Iti solicita retete?Da oamenii ma recunosc peste tot. Ma simt magulita chiar este un sentiment frumos sa sti si sa vezi cata lume te apreciaza. Si da multe persoane imi scriu pe pagina mea de facebook sa le dau retete diverse de la dulciuri pana la oricare alt preparat . Ultima reteta data a fost ptr o cina romantica. Am primit feedback pozitiv cum ca cina a fost un real succes. Adorabil

Ce iti place sa mananci? Si cat timp stai in bucatarie atunci cand nu esti la lucru la restaurant.Ador sa mananc fructe de mare in orice combinatie le ador. Iar cand nu sunt la restaurant sunt probabil la un eveniment culinar unde iar gatesc. In bucataria mea este liniste momentan ii cam este dor de mine de acele zile in care stateam numai impreuna J)

Ce planuri ai pentru 2014?2014 este anul in care imi anunt deschiderea restaurantului meu La Fontana. In premiera pentru voi.Va fi un real succes.

Mai multe