EXCLUSIV! Mariana: «Amanta îl face de bani pe Moculescu!

3 mai 2012 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Un nou scandal de proporţii izbucneşte între femeile din viaţa lui Horia Moculescu. Fosta lui soţie, Mariana, are un dinte dinte împotriva Alexandrei Velniciuc, colega lui de la emisiunea „ Atenţie, se cântă!". Ea o acuză pe blondă că, din postura de amantă, îi toacă toţi banii compozitorului.

Mariana Moculescu nu se lasă! După ce i-a făcut cu ou şi cu oţet atât pe fostul soţ, cât şi pe iubiţii ei, se ia acum colega lui Moculescu de la emisiunea „ Atenţie, se cântă!", de pe TVR 2.

Horia (75 de ani) şi Alexandra Velniciuc (32 de ani) au fost văzuţi foarte des împreună, gurile rele speculând că întrei ei există o relaţie de amor de mai bine de doi ani de zile.

Mariana o acuză direct pe Alexandra că îi este amantă lui Moculescu şi că s-ar folosi de relaţie pentru a-şi face un nume.

Alexandra Velniciuc (32 de ani) spune că vrea să se ţină departe de scandalurile în care urmăreşte s-o bage Mariana Moculescu

„Este foarte mult interes la mijloc. Ea nici nu recunoaşte că este amanta lui Moculescu.

Se foloseşte de el ca să o ia prin spectacole şi să o ţină de maimuţoi în emisiunea pe care o prezintă la TVR 2, ca să poată mânca şi ea o pâine.

O prostituată autentică e cea care se foloseşte de un om cu 43 de ani mai mare, pentru a obţine un profit", a declarat Mariana, pentru Click!

Moculeasca este foc şi pară pentru că Nidia, fiica ei şi a compozitorului, nu mai este susţinută financiar de tatăl ei.

Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc prezintă o emisiune la TVR2

„Pe Nidia nu o mai ajută cu nimic, pentru că banii care i s-ar cuveni ei, se duc pe cadouri şi pe vacanţele pe care şi le petrece în ţări străine cu Velniciuc.

Ştiu că a fost cu ea în Israel, o plimbă destul. Din cauza ei, fiica mea nu mai primeşte nimic de la Moculescu", ne-a mai spus Mariana.

Şi în privinţa relaţiei dintre cei doi, pe care aceştia se chinuiesc s-o ascundă de doi ani, Mariana susţine că are destule dovezi care confirmă idila.

Compozitorul şi tânăra lui colegă au fost surprinşi iarna trecută, de fotoreporterii Click!, împreună, în maşină

„Mi-au spus nişte prieteni că i-au văzut pupându-se în maşină. Dumnealui o vizitează la domiciliu.

A adus-o odată acasă, a intrat fără nici o jenă, de zici că era la ea, dar de când a gonit-o căţelul nostru, nu a mai dat pe aici!", şi-a vărsat năduful fosta soţie a compozitorului.

Contactată telefonic, Alexandra Velniciuc ne-a declarat:

"Nu mă interesează ce spune Mariana Moculescu. Eu am o viaţă foarte fericită şi până acum am încercat să stau departe de scandaluri şi de aceste mizerii. Aşadar, nici acum nu vreau să mă bag într-o zloată de gunoaie".

Au fost căsătoriţi 11 ani

Horia şi Mariana Moculescu s-au căsătorit în 1989 şi au divorţat în anul 2000, însă de atunci Horia şi Mariana Moculescu au continuat să locuiască sub acelaşi acoperiş, unde s-au tot certat şi au iscat scandaluri de proporţii pe la tv.

Împreună au o fiică de 22 de ani, pe Nidia, care a fost şi ea implicată în conflictele publice dintre părinţii săi.

Horia Moculescu a încercat să fie discret cu viaţa lui intimă, însă Mariana nu s-a sfiit să apară în compania altor bărbaţi, cu care a pornit scandaluri.

Mai multe