EXCLUSIV! Marius Baldovin: «Iubitul Sânzianei Buruiană e un ţigan care mă ameninţă cu moartea»

3 februarie 2012 10:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul de muzică populară Marius Baldovin este speriat de când iubitul Sânzianei Buruiană, Cătălin, îl ameninţă că îl omoară dacă nu îi dă pace blondei.

Marius Baldovin s-a îndrăgostit în urmă cu două luni de sexoasa Sânziana Buruiană, iar de atunci viaţa lui a devenit un iad. Cântăreţul susţine că iubitul blondinei, Cătălin, îi trimite mesaje în care îl ameninţă cu bătaia şi cu moartea.

Artistul ne-a pus la dispoziţie mesaje pe care le-a primit în această dimineaţă de Cătălin.

"Bună nenorocitule, dacă te mai apropii de iubita mea vei avea de-a face cu mine şi te voi omorî. Bă, n-auzi? Răspunde, în morţii mă-tii. Lasă că te prind eu!", i-ar fi scris Cătălin lui Marius.

Artistul ne-a mărturisit că se simte ameninţat de iubitul Sânzianei şi îi este frică.

"Nu se poate să mă ameninţe pe mine. Dacă eu o iubesc, el ce vrea acum? Eu, spun sincer, o iubesc şi mi-aş da viaţa pentru ea. Nu e o glumă. Ştiu unde stă şi până la urmă o s-o cuceresc. De două luni sunt îndrăgostit de ea, am urmărit-o la prezentări şi am făcut rost de numărul ei de la Leo de la Strehaia", ne-a spus Marius.

Cântăreţul de muzică populară a ameninţat că dacă Sânziana nu-l acceptă îşi va pune capăt zilelor.

"O să insist. Dacă nu mă acceptă, o să mă sinucid, oricum viaţa e atât de scurtă şi eu nu mai suport. O să mă duc la ea acasă, dar o să îmi iau şi un cuţit cu mine. Eu ştiu că ea vrea bani mulţi, dar eu nu am de unde să îi dau atâţia bani. Pot să-i ofer doar dragostea mea. Nu pot să-i dau mulţi bani, cum îşi doreşte ea, ştiu că şi-ar dori o casă, o maşină... Cătălin i-a cumpărat o maşină acum două luni. Mi-e frică să nu vină să mă omoare că e un ţigan", ne-a mai declarat Marius.

Contactată de click.ro, Sânziana ne-a spus că iubitul ei nu l-a ameninţat pe interpret şi a precizat că maşina o are de la părinţi, nu de la Cătălin.

"Cătălin nu mi-a cumpărat maşina, o am de la părinţi, şi nici nu i-a trimis niciun sms lui Marius. Eu nu cred că el o să vină la mine acasă şi dacă vine, probabil, o să chem poliţia", a declarat Sânzi.

Ea i-a transmis şi un mesaj lui Marius pentru a-l potoli: "Să-şi găsească o fată potrivită pentru el şi să renunţe la obsesia asta pentru mine. Mai bine să-şi vadă de muzica lui decât să se bage în seamă cu mine", a spus Sânziana.

Ea a mai precizat că iubitul ei, Cătălin, nu ia în considerare declaraţiile cântăreţului îndrăgostit.

Mai multe