EXCLUSIV! Meme, ce caută Sânziana în sutienul tău?

17 august 2011 14:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Moise, fosta iubită a lui Lazarus, a trecut cu brio peste despărţirea de „Justiţiar". Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Meme la piscină, în compania Sânzianei Buruiană, cele două făcând un adevărat show erotic, în public.

Luis Lazarus şi Mihaela Moise şi-au spus adio în urmă cu câteva zile şi se pare că de data aceasta despărţirea este definitivă. Meme petrece din ce în ce mai mult timp în compania prietenelor, pentru a trece mai uşor peste ruptura de „Justiţiar".

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe aceasta la piscină, unde avea rolul principal într-un show erotic pus la cale ad-hoc, alături de Sânziana Buruiană. Cele două bombe-sexy s-au pipăit pe sâni şi şi-au unduit corpurile în aşa fel încât puteai să juri că te afli pe platourile de filmare ale unei pelicule XXX.

La un moment dat, Sânziana şi-a băgat mâinle în sutienul lui Meme, în încercarea de a-l aşeza mai bine, moment extrem de fierbinte care a lăsat cu gura căscată audienţa. Cu toate astea, nici un mascul feroce nu a îndrăznit să intre în vorbă cu ele, spre dezamăgirea fetelor.

„Îmi doresc din suflet să găsesc pe cineva care să mă iubească cu adevărat, aşa cum sunt eu", a declarat Mihaela Moise, în exclusivitate pentru Click! Chiar dacă s-au despărţit, Meme şi Lazarus continuă să comunice prin mesaje, destul de des, însă bruneta susţine că nu există cale de împăcare.

„A fost bărbatul pe care l-am iubit cu adevărat şi stiu că şi el m-a iubit în felul său, dar este în natura lui să fie dublicitar. În ceea ce ne priveşte ca şi cuplu, nimic nu se mai poate repara", ne-a mai spus Meme.

Meme i-a întors gestul prietenei sale şi o ajută să-şi lege sutienul

Cele două fete se joacă în piscină

Meme şi Sânzi se bronzează pe marginea piscinei

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Oficial despărţiţi, Meme şi Lazarus se distrează împreună în club

Lazarus: «Nu mai am ce discuta cu o femeie care urcă în primul iaht!»

Lazarus o atacă pe Moni: «Am uitat să o întreb dacă îi plăceau filmele cu Jackie Chan» VIDEO

Luis Lazarus: „Fără femei n-aş fi realizat prea multe”

Mai multe