EXCLUSIV Mexicanu are aprobare de la soţie să cânte cu frumuseţea asta

15 aprilie 2014 19:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Răsare soarele din nou pe strada lui. După scandalul cu Cornelia Catanga, acordeonistul Marian Mexicanu are din nou succes. Şi-a reluat activitatea concertistică şi are o nouă solistă: Ana-Maria Stoian.

Tânăra e basarabeancă, dar a crescut în Grecia

Puțină lume știe că scandalul cu bătaie care s-a iscat acum o lună între Mexicanu (41 de ani) și Cornelia Catanga (56 de ani) nu e cel mai mare motiv de supărare al acordeonistului.

Acum șase ani, soția artistului, Paula (44 de ani), care i-a fost 20 de ani colegă de scenă, a rămas fără voce în urma unor probleme medicale la glanda tiroidă. Timp de patru ani și jumătate, Mexicanu a fost nevoit să cânte cu fel de fel de artiști și a suferit enorm că nu a mai putut cânta alături de femeia care l-a cucerit cu glasul ei inconfundabil și care i-a dăruit doi copii superbi ce le moștenesc talentul muzical, Edy (22 de ani) și Maria (7 ani).

Paula, soţia, i-a fost colegă de scenă 20 de ani

Totuși, de un an și jumătate, Mexicanu a cunoscut-o pe Ana-Maria Stoian (22 de ani), o tânără foarte talentată pe care aproape a adoptat-o.

Cu aprobarea soției! „Eu și Paula am zis că avem nevoie de o solistă pentru a duce mai departe genul Paulei și nu numai, pentru că Ana-Maria Stoian deține o paletă foarte largă de genuri muzicale, ca de exemplu muzică populară, lăutărească, jazz, pop, grecească, rusească.

Plus că face vioară de la vârsta de 6 ani. Mama ei e solistă de populară, iar tatăl acordeonist. E originară din Republica Moldova, dar de la 6 ani s-a mutat în Grecia, unde a trăit până acum trei ani, când a venit la studii, în România", ne-a povestit Mexicanu. Totuși, Mexicanu are speranța ca el și Paula să formeze din nou un cuplu pe scenă.

„Paula a avut probleme cu glanda tiroidă și s-a operat. La un an după operație și-a pierdut vocea, a fost răgușită, aproape mută. Face tratament, abia acum își revine puțin, și-a micșorat și stomacul și asta o ajută, se simte mai bine. Am început încet-încet să cântăm iarăși. Am două pianine în casă și acordeonul și cântăm pe unde apucăm, bucătărie, living, în baie, în dormitor", a mai spus Mexicanu, pentru Click!

Mai multe