EXCLUSIV: Mihai Constantinescu: «Eu şi Simona am luat o pauză!»

12 august 2010 18:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Constantinescu a demonstrat miercuri seara, pe scena festivalului Mangalia, că a rămas unul dintre cei mai iubiţi artişti autohtoni, ridicând spectatorii în picioare timp de 20 de minute.

Interpretul a venit singur pe litoral şi a mărturisit că s-a distrat doar cu prietenii.

Citeşte şi:

Mihai Constantinescu n-are stofă de mecanic

Femeile lui Constantinescu se bat pentru el de Sărbători

Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu: «Suntem o familie!»

Femeile lui Constantinescu s-au evitat la spital

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Mihai Constantinescu,

Întrebat de ce nu este însoţit de iubita lui, Simona Secrier, Mihai Constantinescu a mărturisit că el şi frumoasa blondină au decis de comun acord să ia o pauză, pentru ca fiecare să îşi poate evalua sentimentele.

„Sunt singur, iubita mea este plecată în Italia la sora ei. Am hotărât de comun acord să stăm o perioadă unul fără celălalt. După 15 ani petrecuţi împreună, ai nevoie de timp pentru a realiza dacă mai există iubire sau doar obişnuinţă. Deşi săptămânile acestea am avut timp pentru mine şi pentru prietenii mei, recunosc că îi simt lipsa. Vorbim de 3-4 ori pe zi la telefon", a declarat artistul, pentru Click!

Vezi şi:

Mihai Constantinescu: «E prea târziu să mai am un copil»

Mihai Constantinescu nu se gândește la însurătoare

Mihai Constantinescu, duet cu iubita

Dacă pe plan sentimental par a fi ceva probleme, solistul stă excelent cu sănătatea. El şi-a revenit total după operaţia pe inimă suferită în urmă cu doi ani: "Ca să nu mor, trebuie să iau zilnic un medicament, pentru a împiedica sângele să se coaguleze", ne-a mai spus artistul.

Mai multe