EXCLUSIV: Moni n-a fost lăsată să ia Bentley-ul de la Izvorani - FOTO

12 martie 2011 14:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Moni Columbeanu vrea, cu orice preţ, să intre în posesia bunurilor ce i se cuvin în urma divorţului de Irinel. Ea a fost sâmbătă la reşedinţa de la Izvorani pentru a lua limuzina Bentley şi pentru alte obiecte din casă, dar a plecat "cu buza umflată".

Vezi:

Irinel Columbeanu: «Nu ştiu ce mai caută Moni la mine acasă»

Moni a reuşit să intre în curtea casei şi să urce la volanul limuzinei. Deşi iniţial nu a dorit să coboare din maşină, ea a cedat la insistenţele paznicilor. Vezi foto mai jos.

I-a adus cadouri Irinei

Moni a încercat să intre şi în vilă, însă cum uşa era încuiată, s-a întors în stradă la automobilul cu care venise, însoţită de mama ei şi de avocata Tripona Murgu, nu înainte de a lăsa portarului o pungă cu cadouri.

"Astea sunt pentru Irinuca", i-a spus ea acestuia.

Maşina cu care a venit Moni sâmbătă, la Izvorani. Pe locurile din spate sunt mama ei, Veronica, şi avocata Tripona Murgu.

Moni şi avocata Tripona Murgu au intrat la Poliţia Ciolpani pentru a depune plângere împotriva lui Irinel.

Plângere împotriva lui Irinel

Ulterior, Moni Columbeanu s-a dus la Poliţia Ciolpani, de care aparţine localitatea Izvorani, unde - se pare - a depus plângere împotriva lui Irinel, acuzându-l de nepermiterea accesului în locuinţă, abuz de încredere, tâlhărie şi instigare la tâlhărie.

În plângere, Monica Columbeanu susţine că s-a prezentat la locuinţa din Izvorani cu scopul de a-şi vedea copilul şi de a-şi recupera bunuri personale, ocazie cu care două persoane, aflate pe proprietatea soţului său, i-au adresat injurii şi au agresat-o fizic.

Având în vedere cele sesizate, în cauză se va demara o anchetă, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, se arată într-un comunicat al Poliţiei Ilfov.

Moni şi avocata, la ieşirea de la Poliţia Ciolpani

Moni şi mama ei s-au întors acasă după "episodul Izvorani"

Mai citeşte:

Fosta avocată a lui Moni: «Irina era gata să se înece la Izvorani»

Mai multe