EXCLUSIV N-au fost căsătoriţi, dar împart acelaşi nume! Roxana şi Marcel Sârbu se ceartă pe o decizie luată împreună

5 noiembrie 2013 10:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Cum au ajuns Roxana (ex-Trident) şi fostul ei partener să-şi dispute numele Sârbu pare desprins parcă din telenovele. După ce s-au târât prin tribunale pentru a-şi câştiga copilul, cei doi acum mai au de rezolvat şi această problemă. 

Roxana (ex-Trident), în vârstă de 28 de ani, şi Marcel Sârbu (46 de ani) au trăit cinci ani o frumoasă poveste, însă după ce s-au despărţit şi-au aruncat cuvinte grele şi şi-au spălat rufele în public. Cântăreaţa şi omul de afaceri au împreună o fetiţă, Oana, care de la trei ani şi jumătate, nu şi-a mai văzut părinţii comportându-se ca doi oameni civilizaţi.

După mai multe procese şi înfăţişări la tribunal, copilul locuieşte de câteva luni, la domiciliul tatălui, însă Roxana Sârbu a atacat deja decizia instanţei pentru a-şi lua fetiţa înapoi. 

Şi cum certurile pentru câştigarea copilului nu ar fi suficiente, cei doi discută aprins şi pe tema numelui. Deşi nu au fost niciodată căsătoriţi, Roxana, fostă Blagu, a preluat numele Sârbu pe cale administrativă. Cântăreaţa a povestit pentru Click! că a luat această decizie împreună cu fostul ei partener de viaţă, pe vremea când cei doi formau un cuplu. Marcel Sârbu ne-a declarat însă că Roxana l-a forţat într-un fel să poate numele lui.

"A fost o discuţie între noi de când eram însărcinată. Am vrut să am şi eu acelaşi nume ca al copilului meu şi am făcut o cerere în acest sens.  Mi-am schimbat numele pe cale administrativă în 2010. Sincer, nici nu aş mai vrea să mă cheme aşa. Aş vrea să revin la numele pe care l-am avut anterior, Blagu, însă am înţeles că este o procedură mai dificilă, mai ales că noi nu am fost niciodată căsătoriţi", ne-a spus Roxana Sârbu.

De cealaltă parte, Marcel Sârbu, ne-a povestit că fosta sa iubită l-a convins să-i poarte numele. "De fiecare dată când plecam în vacanţe în străinătate, doamna se plângea că întâmpinăm greutăţi la ieşirea din ţară, pentru că ea nu are acelaşi nume. Aşa m-a înduplecat să fiu de acord să poate numele Sârbu. Eu mi-am recunoscut copilul, am fost de acord şi cu asta şi l-a schimbat pe cale administrativă. În plus, ea s-a lăudat la toată lumea, că este soţia mea, deşi noi nu am fost căsătoriţi nicio secundă", ne-a explicat Marcel Sârbu. 

Roxana şi Marcel Sârbu s-au despărţit de un an şi jumătate şi tot de atunci îşi dispută în instanţă copilul. Cei doi au o ultimă înfăţişare la tribunal în următoarea perioadă.

Mai multe