EXCLUSIV Onoriu, mesaj către iubita din cauza căreia a ajuns să-şi dorească moartea: «Mi-a explodat ceva la inimă»

21 mai 2014 21:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Copilotul Daniel Onoriu a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea Click! despre finalul relaţiei cu femeia care i-a stat alături timp de 7 ani, Simona. Onoriu a spus că este dezamăgit de faptul că aceasta nu i-a fost aproape în momentul în care a ajuns pe patul de spital, în urma unui preinfarct.

Daniel Onoriu a ajuns, miercuri, pe patul de spital după o ceartă violentă cu iubita, Simona. Copilotul a spus că a i-a vorbit foarte urât, că a înjurat-o pe femeia care i-a stat alături 7 ani, după care i-a spus că vrea să pună capăt relaţiei.

Bărbatul a dat de înţeles că regretă scandalul şi a spus că-l doare sufletul din cauză că aceasta nu i-a fost aproape în momentul în care a ajuns pe patul de spital.

O relaţie de 7 ani, 24 de ore din 24. Am avut ceva pentru ea şi o simţeam prietenul meu apropiat. Azi-noapte, am avut o discuţie cu Simona, în care ne-am bălăcărit, am şi înjurat-o şi în care i-am spus să ne despărţim. După ce ne-am certat, pe la 5 dimineaţa, m-am băgat în pat şi am simţit că mi-a explodat ceva la inimă. A venit ambulanţa, mi-a pus perfuzii şi mi-au zis medicii că am suferit un preinfarct. Am ajuns la Spitalul Fundeni unde medicii au avut grijă de mine.Dimineaţa, m-a sunat femeia şi i-am spus că sunt la spital. Am vorbit cu ea şi mi-a spus că nu are ce să caute lângă mine, pentru că noi nu mai suntem împreună", a declarat Daniel Onoriu pentru emisunea Click!.

Sportivul a recunoscut că suferă foarte tare din cauză că a pierdut-o pe iubita sa, dar nu s-a sfiit să-i adreseze vorbe urâte.

„Mă doare sufletul şi o urăsc din toată inima mea. O iubesc din toată inima mea. E omul meu cu care am sta 24 din 24 timp de 7 ore. Mă doare sufletul că nu a fost lângă mine aseară. Eşti un câine, sora mea", a mai spus acesta.

Mai multe