EXCLUSIV! Pamela, ce-ai pierdut?!

12 iunie 2012 15:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Temperaturile toride din weekend le-au scos din casă pe frumoasele showbizului. Simona Traşcă, alias Pamela de România, şi-a luat prietenele şi au plecat să se răcorească la piscină. Blonda a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-o ipostază mai mult decât fierbinte, „căutându-şi" prin slipul minuscul tatuajul intim.

Pamela de România dovedeşte că este lipsită de inhibiţii, mai ales la plajă! Weekendul trecut, blonda nu a mai suportat căldura.

Şi-a luat prietenele, pe Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu, şi au plecat cu toate să se răcorească la o piscină din nordul Capitalei.

"Dotate" cu slipi minusculi şi cu sutiene foarte decoltate, fetele au făcut show, bălăcindu-se ore în şir şi atrăgând imediat atenţia masculilor ce leneveau la soare pe şezlonguri.

De departe, Simona Traşcă a fost cea mai îndrăzneaţă, căci ea a purtat un slip legat cu şireturi, care i-a tot jucat feste în apă.

Sânzi şi Pamela au pozat provocator pe marginea bazinului

La un moment dat, blonda a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-o ipostază demnă de filmele XXX, căutându-şi prin chiloţi tatuajul intim.

Tonciu, cu ciobul în talpă!

Andreea Tonciu a avut parte de o experienţă mai puţin plăcută. În timp ce tot alerga pe marginea piscinei, un ciob i-a intrat în degetul mare de la piciorul drept.

Andreea s-a speriat la vederea sângelui care-i curgea din deget

Bruneta s-a speriat foarte tare, mai ales că sângele a început să-i curgă.

Şi cum iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea, nu era prin zonă, un mascul mai amabil s-a oferit să-i scoată Andreei ciobul din deget.

Mai multe