EXCLUSIV! Pamela de România: «Accepţi absolut orice pentru o bucată de penis!»

11 iulie 2011 17:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Ciubotaru reuşeşte din nou să încaiere femeile! După ce i-a dat papucii regizorului infidel, Pamela de România sare la gâtul Alexandrei, cea care a revenit spăşită în braţele lui George.

Războiul dintre femeile lui George Ciubotaru a reizbucnit mai aprig ca niciodată! Simona Traşcă, alias Pamela de România, a luat foc când a văzut că fostul iubit, căruia i-a dat papucii prin in­­ter­­mediul Click!, s-a afişat în week-end în clubul Le Gaga cu Alexandra, una dintre cele trei femei cu care a înşelat-o.

Pamela îi transmite Alexandrei să se ferească din calea ei. "I-am dat mesaj acestei Alexandra şi i-am zis că e o proastă care acceptă orice pentru o bucată de penis. Să rămână fericiţi împreună că nu mă interesează! Ciubotaru nu mai înseamnă nimic pentru mine. Mi-e scârbă de el. Inclusiv zilele acestea m-a tot căutat să ne împăcăm şi realizez că acest bărbat nu se schimbă niciodată. Eu am pus capăt relaţiei cu el, deci nu avea cum s-o aleagă pe Alexandra. Îi transmit să-mi şteargă numărul de telefon şi să nu mă mai deranjeze!", ne-a spus Simona.

Zilele trecute, George s-a pozat cu Alexandra pe canapea

Deşi Alexandra şi-a postat poza cu el pe Facebook, Ciubotaru nu a recunoscut în faţa Pamelei relaţia cu blonda. "George a avut tupeul să-mi spună că nu s-a împăcat cu Alexandra!".

Stripperul, mărul discordiei?

Lăsat baltă de Pamela, care i-a dat papucii în direct la Click! TV, regizorul George Ciubotaru s-a înfuriat la culme când a văzut filmarea cu fosta lui iubită surprinsă în ipostaze indecente cu stripperul Kysu de la Taboo Boys într-un club de fiţe.

"Mi-a zis că ce căutam eu să fac sex cu un stripper, că la mine e mai grav decât la el! Eu nu am făcut sex, doar ne-am giugiulit în maşină", a mai spus Pamela.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Vârciu: «Să-ţi ţii gura că-ţi arăt eu ţie!»

Pamela de România: «Mă potriveam cu Vârciu la pat!» VIDEO

Pamela de România, speriată de Vârciu? «Am vrut să îmi tai venele» FOTO

EXCLUSIV! Pamela de România: «Italianului i s-a blegit când m-a văzut goală!» VIDEO

Mai multe