EXCLUSIV! Petru Mircea: «Mama Mădălinei face vrăji şi blesteamă»

28 decembrie 2012 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

De la moartea Mădălinei Manole nu mai e linişte în familia artistei. Se spun vorbe grele şi se aduc acuzaţii foarte grave, atât din partea părinţilor artistiei, cât şi a soţului. Fiecare crede că dreptatea se află de partea sa şi nici unul nu are de gând să îngroape securea războiului. Petru Mircea ne-a povestit de ce nu vrea să se împace cu scocrii.

Ion şi Eugenia Manole, părinţii Mădălinei, nu l-au plăcut niciodată pe ginerele lor. Au considerat, probabil, că nu este suficient de bun pentru fata lor, iar după sinuciderea artistei antipatia lor faţă de Petru Mircea s-a transformat în ură. Din primul moment, după ce cântăreaţa a plecat dintre noi, cei doi l-au învinovăţit pe acesta de moartea fiicei lor. L-au blestemat şi i-au dorit moartea.

„Aşa cum te-a trimis el pe tine în Ceruri, îţi doresc fetiţa mea să-l primeşti lângă tine, să-l plângă şi mama lui aşa cum te-am plâns noi pe tine", a spus Eugenia Manole,

într-o emisiune televizată. Petru Mircea nu a putut uita vorbele grele rostite de soacra lui, astfel că nici acum, după doi ani şi jumătate de la moartea Mădălinei, el nu o poate ierta.

„Socrii mei sunt atei, iar mama soţiei mele se ocupă cu lucruri oculte, face vrăji. M-a blestemat! Nu am cum să-mi las copilul la ea. Vreau ce e mai bun pentru el şi am să-l feresc cât am să pot de oamenii ăştia. Pe ei nu i-a interesat niciodată de nepotul lor, ci doar de bani. Este adevărat că băiatul întreabă de ei, de mama lui, dar când va fi mai mare am să-i explic", ne-a mărturisit soţul rămas văduv, care spune că nici acum nu-şi poate reveni din şoc.

„Nu mi-am refăcut viaţa. Dacă aţi şti ce e în sufetul meu! Nu-i doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Am rămas singur cu un copil". Bărbatul spune că a fost la mormântul Mădălinei înainte de Crăciun şi el este cel care a pus acolo un brad împodobit, şi nu părinţii ei.

Ion Manole: «I-am scris să ne dea nepotul de Sărbători, dar nu mi-a răspuns»

De doi ani şi jumătate, sărbătorile nu mai au importanţă pentru familia Mădălinei Manole.

O dată cu decesul artistei, Ion şi Eugenia nu mai văd rostul vieţii şi dacă mai aveau o fărâmă de speranţă că pot fi bucuroşi măcar prin prisma nepotului lor, Petru jr., aceea a fost "îngropată" înainte de Crăciun. Tatăl Mădălinei i-a dat atunci mesaje ginerelui în care i-a spus că ar vrea să-l vadă pe micuţ, numai că nu a primit răspuns. Atitudinea răzbunătoare a lui Petru Mircea le-a tăiat elanul.

"Nu avem pentru ce să ne mai bucurăm. Ne-am luat gândul că ne putem vedea nepotul. De când a murit Mădălina, la noi nu mai cântă nici radio, nici televizor. Fie că e Crăciun, fie că e Paşte, pentru noi aceste zile au fost şi vor fi la fel, vom merge la mormântul fetiţei noastre şi vom împărţi. Mămica ei i-a făcut ciorbă de perişoare, sarmale, mâncăruri care-i plăceau, şi le-a dat de pomană pentru sufletul ei", ne-a spus Ion Manole.

Click! spune

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. A băut Furadan, un insecticid puternic, care a omorât-o pe loc.

Trupul neînsufleţit a fost descoperit a doua zi dimineaţa de Petru Mircea, în uşa băii din vila lor de la Otopeni. Ea a lăsat în urmă un băieţel de numai un an, Petru jr.

Mai multe