EXCLUSIV Prima reacţie a Adrianei Bahmuţeanu, acuzată de Prigoană că l-a înşelat

13 februarie 2013 12:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Vestea că Adriana Bahmuţeanu are un nou iubit şi e pe cale să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat a stârnit furia fostului ei soţ, Silviu Prigoană.

Politicianul a acuzat-o pe Adriana Bahmuţeanu că l-ar fi înşelat în ultimul an de căsnicie, subliniind faptul că între ei nu mai exista de ceva timp o relaţie amoroasă.

Pusă faţă în faţă cu noile acuzaţii, Bahmu a refuzat să comenteze declaraţiile fostului soţ, precizând totuşi că Prigoană exagerează. "Nu mă interesează ce declară Prigoană. Dar nu l-am înşelat niciodată. Cât despre relaţiile dintre noi, într-adevăr, n-au mai fost intime în ultima vreme, dar nu în ultimii doi ani, cum spune el. Exagerează! Îl respect pe Prigoană pentru că e tatăl copiilor mei şi mai mult nu vreau să comentez. Noi n-am mai vorbit de anul trecut. Dacă îl sun, nu-mi răspunde. Când trebuie să ia sau să-mi aducă înapoi copiii nu vine el personal, ci îşi trimite şoferul

Click! vi l-a prezentat în premieră pe noul iubit

Click! v-a prezentat, în exclusivitate, la începutul săptămânii trecute, detalii despre noul bărbat din viaţa Adrianei Bahmuţeanu. Fotoreporterii noştri l-au surprins ieşind într-o dimineaţă din casa vedetei, semn că lucrurile sunt serioase între ei. În plus, vecinii spun că l-au văzut des în ultima vreme la Bahmu.

Cu Prigoană s-a căsătorit de patru ori

În toamna anului 2003, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit prima dată după o relaţie de un an. La întoarcerea din luna de miere, proaspeţii însurăţei au divorţat. În ianuarie 2004, milionarul şi vedeta s-au căsătorit din nou în mare secret, în Las Vegas, dar, după doar trei luni de la a doua căsătorie, Prigoană a intentat cel de-al doilea divorţ.

În august 2004, cei doi au divorţat cu succes, dar un an mai târziu, mai precis la 31 august 2005, Prigoană şi Bahmuţeanu s-au căsătorit a treia oară. Al treilea divorţ s-a petrecut în ianuarie 2007, iar ce-a de-a patra nuntă au făcut-o la 7 mai 2009. Anul trecut, cei doi au dat din nou de probleme. După o ceartă aprigă, în august 2012, Adriana a părăsit căminul conjugal şi i-a luat şi pe copii - Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani) cu ea. De atunci locuieşte cu minorii în altă locuinţă şi, între timp, ea şi Silviu au divorţat (la 23 ianuarie) pentru a patra oară.

Mai multe