EXCLUSIV Primele imagini cu soţia lui Marcel Pavel, după ce a născut!

8 iulie 2013 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Luni după-amiază, cântăreţul Marcel Pavel (53 de ani) şi-a scos soţia şi fetiţa nou născută din maternitate, după o săptămână în care cele două au stat internate, din cauza faptului că locuinţa lor nu era pregătită să le primească.

Înainte de a intra în maternitate, artistul a stat de vorbă cu un reporter al emisiunii Happy Hour şi a explicat ce s-a întâmplat cu lucrările de amenajare a casei sale.

Marcel Pavel a venit să-şi scoată soţia şi fetiţa din maternitate cu un buchet frumos de flori

"La mine acasă este şantier. De aceea, mi-am ţinut soţia şi fetiţa o săptămână în spital, pentru că nu am avut unde să le duc în altă parte. Muncitorii m-au încurcat foarte mult. M-au întârziat mai bine de două săptămâni, aşa că mi-am schimbat echipa de lucru, care mi-a stricat şi materialele. De aceea, nu am avut cum să îmi aduc fetiţa nou născută acasă, aşa cum ar fi trebuit", a declarat acesta.

La ieşirea din spital, Violeta (41 de ani), soţia cântăreţului, radia toată şi părea că şi-a revenit deja după naştere. Aceasta a mărturisit că se simte foarte bine şi le-a mulţumit doctorilor pentru cum au tratat-o.

La ieşirea din maternitate, Violeta şi Marcel au acordat primul interviu ca proaspăt părinţi, pentru Happy Hour

"Mă simt foarte bine şi sunt foarte fericită. Vreau să îi mulţumesc doctoriţei care a născut acest copil cu mine, dar şi celei care s-a ocupat de el. Am avut norocul de oameni buni şi pricepuţi, aşa că totul a fost bine", a spus proaspăta mămică.

Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii, i-a surprins pe Marcel şi pe soţia lui cu un cadou de care vor avea mare nevoie în următoarea perioadă. Acesta le-a dăruit un cărucior  pentru micuţa Iuvenalia, dar care a stârnit ironia cântăreţului.

Cătălin Măruţă i-a dăruit un cărucior fetiţei lui Marcel Pavel (captură: PRO TV)

"Măruţă, ai făcut tu gestul ăsta pentru mine, că ştiam că eşti cam strâns la pungă? Nu pot să cred că ai făcut tu aşa ceva pentru mine!", a glumit acesta.

Artistul nu a vrut să o arate public pe cea mică şi a precizat că nu va face acest lucru până în ziua botezului, unde îşi aşteptă toţi prietenii şi cunoştiinţele.

Mai multe