EXCLUSIV! Ramona Gabor, de mână cu iubitul prin Istanbul! FOTO

27 august 2012 17:21   Actualitate
Ultima actualizare:

De o bună perioadă, Ramona Gabor nu a mai fost văzută prin Bucureşti, luând probabil exemplul surorii ei, Moni, care dispare cu lunile prin America. Reporterii Click! s-au întâlnit, însă, zilele trecute, ca din întâmplare, cu Ramona la Moscheea Albastră din Istanbul. Surpriză: bruneta era însoţită de un bărbat misterios, care o ţinea de mână!

Plecate din Bacău încă de pe vremea când erau nişte puştoaice dornice de aventură, surorile Gabor au devenit celebre în Capitală după ce Monica a reuşit să-l ducă la altar pe Irinel Columbeanu.

După divorţul lui Moni de milionar, cele două surori fatale s-au văzut nevoite să se descurce cum pot. În timp ce Moni a pus mâna pe Mister Pink, chinezul miliardar care o ţine în puf, pe banii lui, în America, Ramona s-a orientat spre Dubai, semn că fetelor nu le prea mai ajunge la nas nimeni prin Bucureşti.

Vedeta a venit la moschee cu o rochie scurticică

Ramona şi tânărul ei iubit se plimbau fericiţi prin Istanbul

Monica a uitat până şi de fiica ei, Irinuca, şi, de peste două luni, ea nu a mai pus piciorul în ţară. Ramona a plecat şi ea să prezinte moda în Dubai şi se pare că a reuşit deja să facă o cucerire. Ea însă nu vrea în ruptul capului să se afle cine e bărbatul misterios din viaţa ei. Reporterii Click! au reuşit, totuşi, să o surprindă vineri pe Ramona cum se plimba, toată un zâmbet, prin Istanbul, de mână cu tinerel!

Sora lui Moni şi-a postat pe  Facebook o poză cu un inel, primit se pare chiar de la noul ei iubit

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, mezina Gabor era cât pe ce să nu intre în Moscheea Albastră pe care voia să o viziteze împreună cu însoţitorul ei, ea trebuind să se acopere cu o pătură pentru a putea vizita sfântul lăcaş.

La vederea reporterilor Click!, bruneta a rămas mască şi s-a fâstâcit toată, abia reuşind să mai lege câteva cuvinţele. Cum cine se scuză se acuză, imediat ce a ajuns la hotel, ea a simţit nevoia să posteze pe contul de Facebook informaţia că bărbatul cu care se află în weekend prin Istanbul ar fi un ghid angajat de ea să-i arate frumuseţile oraşului!

Mai multe