EXCLUSIV! Rivala Ioanei Băsescu, un fost manechin de 22 de ani

2 iulie 2012 17:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Are 22 de ani, a fost manechin, apoi prezentatoare tv. Bruneta Gebi Iordache, femeia despre care se spune că ar fi motivul despărţirii dintre Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco a promovat rapid în carieră după ce s-au „strâns" relaţiile dintre ea şi patron. Click! vă spune totul despre rivala fiicei preşedintelui.

S-a rupt lanţul de iubire dintre directorul postului de televiziune Music Channel, Giovanni Francesco, şi fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu (35 de ani, foto stânga).

După ce s-au iubit mai bine de cinci ani, cei doi au pus punct relaţiei.

Click! v-a prezentat ieri, în exclusivitate, detalii despre legătura pe care, susţin surse bine informate, Giovanni o are cu o tânără angajată de-a sa, fosta prezentatoare de la Music Channel, Gebi Iordache.

În timp ce fata cea mare a preşedintelui îşi vede de munca ei, la un cabinet notarial din Capitală, iubitul ei îşi petrece majoritatea timpului cu Gebi, cu care a fost surprins şi de fotoreporterii Click!, zilele trecute, în Capitală.

Contactaţi telefonic de reporterii Click!, atât Giovanni Francesco, cât şi Ioana Băsescu au refuzat să comenteze.

Noua „cucerire" a fostului iubit al Ioanei Băsescu are doar 22 de ani, este din Brăila şi a absolvit Colegiul Naţional Nicolae Bălcescu, unul dintre cele mai renumite licee din oraş.

„A venit la Bucureşti, unde s-a înscris la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti.

Încă de pe vremea când era elevă la colegiu, Gebi Iordache a făcut multe victime în rândul colegilor.

Pe perioada liceului, bruneta Gebi mai defila ca manechin la diferite prezentări de modă sau participa la evenimente mondene", ne-au spus apropiaţii tinerei.

Ioana și Giovanni au devenit un cuplu în urmă cu cinci ani

Aceleaşi surse din anturajul brunetei ne-au mai mărturisit că, pe vremea când locuia în Brăila, Gebi era o fată cuminte, ţinută din scurt de părinţi.

De când a venit în Bucureşti, la facultate, Gebi a început să iasă prin cluburi şi să „guste" din viaţa de la Capitală.

Gebi stă de vorbă cu Giovanni, aflat la volanul Porsche-ului său

Postul de VJ la Music Channel a ajutat-o mult şi în carieră, şi, mai ales, în viaţa personală.

Contactată telefonic de reporterii Click!, Gebi nu a vrut să facă nici un comentariu în legătură cu relaţia ei cu Giovanni Francesco.

Căsnicia cu Bodo a durat doar trei ani

Lumea muzicală nu-i prieşte deloc Ioanei Băsescu.

Despărţirea de Giovanni Francesco, patronul postului de muzică Music Channel, vine la şase ani după divorţul de un alt artist.

Ioana a fost căsătorită trei ani cu solistul trupei Proconsul, Bodo. În 2006, cei doi au divorţat, cererea fiind depusă chiar de către fiica preşedintelui.

Ioana a solicitat judecătorilor ca, după terminarea divorţului, să revină la numele purtat înainte de căsătoria cu Bogdan Marin.

Bodo şi-a refăcut şi el viaţa, fiind acum căsătorit şi îmbrăţişând credinţa adventiştilor.

A fost VJ-iţă, acum se ocupă de relaţii publice

La doar 22 de ani, Gebi Iordache a făcut paşi rapizi în carieră. Bruneta a fost VJ-iţă la postul de televiziune Music Channel, unde patron este Giovanni Francesco.

Apreciată şi de fani, şi de vedete, ea a participat la multe evenimente importante din lumea muzicii.

Gebi, la un interviu cu Vali Bărbulescu

În urmă cu aproximativ jumătate de an, ea a fost promovată pe un alt post, acela de responsabil relaţii publice.

Ca PR la Music Channel, Gebi a organizat şi unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului, Romanian Music Awards (RMA), pentru care a fost lăudată de patron.

Totuşi, gurile rele spun că, de când ar fi în graţiile şefului cel mare, tânăra și-ar fi schimbat în rău comportamentul faţă de colegi, purtându-se ca o adevărată patroană.

Mai multe