EXCLUSIV S-a folosit de iubită să ajungă vedetă, acum a părăsit-o

9 septembrie 2013 14:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Era un simplu vânzător la un magazin de haine din Militari, însă iubita l-a ajutat pe Marius Ivancea, alias What’s Up, să ajungă unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi. Răsplata lui după tot sprijinul primit a fost să-şi lase logodnica cu ochii în soare, după patru ani de relaţie.

Dacă în 2013 nu a plouat cu nunţi, aşa cum s-a întâmplat anul trecut, a „fulgerat" cu despărţiri şi divorţuri. Astfel, după ce săptămâna trecută Doru Todoruţ de la DeepCentral a anunţat că divorţează de femeia cu care are trei copii,  în tabăra vedetelor  proaspăt despărţite li s-a alăturat un alt solist.

Este vorba de rapper-ul Marius Ivancea sau What's Up, aşa cum îl ştie toată lumea.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, care a devenit celebru după colaborarea cu Andra, la piesa „K la Meteo", s-a despărţit de iubita lui, Simina Costea.

Deşi o ceruse cu câteva luni în urmă de  soţie, a lăsat-o baltă pe cea cu care avea o relaţie de patru ani şi care l-a ajutat să-şi consolideze cariera.

Foarte puţini ştiu că, înainte să se apuce de muzică, What's Up era un simplu vânzător într- un magazin de haine din Militari, însă la sfaturile Siminei şi cu sprijinul ei, Marius Ivancea a devenit Whats'Up. Simina a fost manager artistic dar şi PR-ul lui. Cu toate acestea, solistul a uitat de binele care i s-a făcut.

„Toată lumea ştie că Marius a lăsat-o pe Simina, deşi ea a fost cea care l-a ajutat să devină vedetă. Ea i-a făcut cunoştinţă cu oamenii potriviţi. După ce a ajuns sus, şi-a luat aere şi a lăsat-o de izbelişte, nu l-a interesat. Erau peste tot împreună, zicea că o ia de nevastă..", ne-a declarat o sursă din preajma solistului. Simina s-a implicat mult mai mult, au colaborat la piesa „Povestea inimii" şi a fost voce adiţională pentru alte piese.

„Ne-am despărţit acum două luni, nu vreau să dau detalii. Sentimentele nu s-au stins între noi, avem nevoie de puţin timp să ne rezolvăm problemele. I-am susţinut orice alegere şi am contribuit în a se realiza. Eu sunt omul care a stat lângă el de la început pentru că eram într-o relaţie, dar l-au ajutat şi alţii. Marius Moga a crezut foarte mult în el", ne-a spus Simina. 

Anul trecut,  Andra a avut o colaborare inedită cu rapper-ul What's Up. Deşi era un anonim în peisajul muzical,  cunoscuta interpretă a crezut în talentul lui şi colaborat pentru piesa „K la Meteo", compusă de Marius Moga. Succesul a fost unul răsunător, iar piesa a fost difuzată de mai toate posturile da radio. După Andra, a urmat o colaborare cu Andreea Bănică, pentru piesa „În lipsa ta", iar What's Up s-a transformat în cel mai tare rapper al momentului.

Schimbare de planuri pentru solistul What's Up: nu se mai însoară!

VIDEO What's Up va fi judecat de CNA. Ce spune Liana Stanciu despre asta

Mai multe