EXCLUSIV! S-au întrerupt filmările la iComedy! Nu se mai face show-ul de umor de la Antena 1?

1 aprilie 2014 12:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Surse apropiate Antenei 1 au povestit pentru Click! că emisiunea de umor iComedy nu se mai face

Soarta emisiunii de umor, prezentată în trecut de Mihai Bendeac este incertă în acest moment. Emisiunea parcă a afost blestemată încă de şla început, mai ales că au fost probleme cu fostul monden, care a părăsit echipa după cateva emisiuni şi apoi au avut parte de noi prezentatori şi invitaţi speciali.

Acum filmările s-au sistat după ce întreaga echipă de la Divertis a venit de la Pro Tv la Antena 1 cu tot efectivul de actori, producători şi oamenii din spatele camerelor. Astfel că tronsonul pe care era difuzat „iComedy" acesta este acum ocupat de Serviciul Român de Comedie - Happy Show, formată din echipa lui Tony Grecu.

Noul show trebuia să fie regizat de Iura Luncaşu, părintele unor telenovele celebre de la Acasă şi Pro TV. S-ar părea că Iura, care a plecat de la Pro TV la Antena 1, ar fi rămas fără emisiuni de regizat, mai ales că şi show-ul cu Vacanţa Mare nu s-a mai făcut şi s-a decis să se transforme într-un film pentru marele ecrane. Surse de la Antena 1 spun că emsiunea nu se va mai face deloc. 

Cine este Iura?Iura Luncaşu s-a născut la 12 iunie 1973. Primul serial la care a lucrat în România a fost „În Familie", (Prima TV, 2002), apoi a fost angajat la PRO TV. A lansat prima telenovelă românească, „Numai iubirea" (ACASĂ, 2004), apoi a regizat majoritatea producțiilor din MediaPro.

Mai multe