EXCLUSIV! Sânziana Negru nu a mai avut nici un bărbat după Smiley!

13 iunie 2012 15:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Povestea de iubire dintre Andrei Maria, alias Smiley, şi Sânziana Negru s-a înfiripat chiar în studio-ul lui Marius Moga, în 2005. Compozitorul, prieten cu Smiley, căuta fete pentru a întregi formaţia Wassabi, iar una dintre solistele care făceau parte din trupă era chiar Sânziana. În 2007 însă, după doi ani de dragoste, artistul a părăsit-o pentru Laura Cosoi.

Sânziana (26 de ani) şi Smiley (28 de ani) s-au iubit cu pasiune mai bine de doi ani.

Cei doi erau nedespărţiţi şi mergeau la toate evenimentele împreună.

În 2006, după un an şi jumătate de relaţie, bruneta s-a mutat la Smiley în apartament şi chiar spera ca solistul să o ducă în faţa altarului.

Asta până în momentul în care artistul a primit un rol în serialul „Cu un pas înainte" (Pro TV), în care juca şi actriţa Laura Cosoi (30 de ani).

Blonda i-a pus capac lui Andrei, făcându-l să se îndrăgostească nebuneşte de ea, iar Sânziana a rămas singură.

Surse din anturajului celor doi foşti iubiţi au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click! că, după ce s-au despărţit, timp de un an şi jumătate, Sânziana n-a mai avut nici un alt iubit, ea fiind distrusă.

„Nu-l putea uita pe Smiley. Era o relaţie serioasă, bazată pe respect. În ultima perioadă a relaţiei ea locuia la el acasă.

Sânziana îl însoţea la toate evenimentele. Ea era, culmea, prietenă cu Laura, se cunoşteau.

Ba chiar, în perioada în care Laura se certase cu iubitul ei, Matei Stratan, Smiley a luat-o la el acasă şi a locuit cu el şi Sânziana.

Atunci şi-a dat ea seama cum stă treaba şi a plecat cu tot cu bagaje. Oricum, nu s-au certat la despărţire, drept dovadă au rămas prieteni şi în ziua de azi", au povestit prietenii brunetei.

De-abia după aproape doi ani, timp în care a vărsat lacrimi amare după Smiley, Sânziana şi-a găsit un alt iubit, dar relaţia cu el n-a durat mult.

Ea totuşi şi-a găsit liniştea, acum un an, în braţele unui tânăr care nu locuieşte în România.

Aceiaşi prieteni au lăsat să se înţeleagă că ea ar fi dispusă să-l lase baltă pe acesta, pentru Smiley .

Mai multe