EXCLUSIV! Se ceartă cu Cătălin Botezatu pe o vestuţă din blană de 5.000 de euro!

15 iunie 2011 18:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandal pe o vestuţă în showbiz! Cătălin Botezatu este atacat dur de un fost prieten, designerul de blănuri Dan Chiriac. Acesta îl acuză că, în decembrie anul trecut, i-a dat cadou o haină din şinşila de 5.000 de euro, iar Botezatu nu i-a făcut suficientă reclamă, aşa cum i-a cerut!

Dan Chiriac îl face cu ou şi cu oţet pe Botezatu, supărat că designerul nu a respectat înţelegerea din decembrie anul trecut, când i-a dat cadou o vestă din şinşila de 5.000 de euro, cerându-i în schimb doar să-i facă reclamă atunci când o poartă.

"Botezatu e gentleman pe banii altora. E un escroc care profită de statutul de vedetă pentru a păcăli, neachitându-se de angajamentele luate.

Un om care ia cu două mâini şi nu oferă nimic. Eu îi dau o jachetă, altul un ceas. Mi-a cerut o haină de 5.000 de euro, oferindu-se să îmi facă reclamă, şi anume să îmi promoveze produsele.

Nu am avut nici o reclamă, poate doar antireclamă. S-a dus la emisiunea Next Top Model şi a zis că am omorât 300 de animale pentru blana asta!", a declarat Chiriac pentru Click!

Botezatu l-a considerat până acum prieten pe Dan Chiriac, dar ieri a fost profund dezamăgit de atitudinea acestuia faţă de el.

"Nu vrea decât să-şi facă reclamă pe spatele meu. Sunt eu prost că l-am ajutat. Vesta mi-a dăruit-o el fără să-i cer nimic şi i-am făcut publicitate de nenumărate ori la Next Top Model, dar şi la alte emisiuni.

Am făcut o prezentare de modă la care l-am invitat şi pe el cu colecţia sa de blănuri.

Mi-a zis că mai are doar câteva produse căci pe celelalte le-a vândut, aşa că i-am împrumutat eu o grămadă de gulere tot din şinşila ca să nu se facă de râs pe scenă.

Dacă vrea vesta, i-o dau înapoi că oricum nu port eu bundiţe d-astea !"

I-a dat gentuţă din şinşila şi Adelinei!

Designerul Dan Chiriac a făcut cadou şi altor vedete haine sau accesorii scumpe din şinşila.

Adelinei Pestriţu i-a oferit o gentuţă, pe care aceasta o poartă foarte des, iar Simonei Gherghe i-a dat un guler.

„Adelinei i-am dat gentuţa şi ea a spus peste tot de la cine o are. Mi-a făcut destulă reclamă.

Oricum, mie îmi place să fac cadouri femeilor. Dar Botezatu nu este femeie să-i dau eu cadouri ".

Citeşte şi:

SPECIAL Scrisoarea lui Moni din America: «Lui Irinel nu i-a păsat niciodată de Irina»

Bianca, dai cu banul să-ţi găseşti iubit?

Botezatu, 12 ore prin deşertul Sahara

Mai multe