EXCLUSIV Se împacă Oana Zăvoranu cu Pepe? Bruneta lămureşte lucrurile după ce s-a zvonit că l-ar vrea înapoi

22 martie 2014 12:47   Actualitate
Ultima actualizare:

A dat cel mai sincer interviu de la divorţul de fostul soţ în care au curs cuvintele frumoase la adresa lui Pepe. Nostalgia Oanei Zăvoranu a fost motiv suficient pentru cârcotaşi să se întreacă în pronosticuri potrivit cărora cei doi se vor împăca. Bruneta a explicat pentru Click! că rupura dintrea ea şi cântăreţul latino este definitivă.

Nici urmă deîmpăcare între Oana Zăvoranu şi Pepe. Dacă bruneta a lăsat armele jos şi a declarat că ar vrea să aibă o relaţie civilizată cu fostul soţ, în care cei doi să se comporte normal şi să se salute, cântăreţul rămâne ferm pe poziţii.

Oana şi Pepe s-au iubit şapte ani. Cei doi au divorţat în 2011

"Mi-e dor să-l iau în braţe şi să-l întreb «ce faci,Pepe?». Atât. De aici până a se specula că îl vreau înapoi este cale lungă. El are o familie şi îi doresc să fie fericit.

Nu aş interveni în niciun fel între el şi Raluca. Aş vrea doar să nu mă mai urască, pentru că relaţia dintre noi s-a terminat urât. Mie ciorbă reîncălzită nu îmi mai trebuie. Am foarte multe proiecte, mă simt bine în pielea mea.

Mă pregătesc să lansez o colecţie de haine. Sunt fericită. Mă simt mai curtată ca la 18 ani. Nu am nicio relaţie", ne-a spus Oana Zăvoranu.

Bruneta s-a despărţit în urmă cu doar câteva luni de jurnalistul Răzvan Dumitrescu şi este văzută tot mai des în compania unui tânăr student israelian, Tomer.

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu, declaraţii uimitoare despre Pepe. «Aş vrea să-l iau în braţe...»

Mai multe