EXCLUSIV Soţia lui Keşeru s-a forţat să mascheze durerea: «Au fost despărţiţi...»

21 mai 2014 20:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că Laura Keşeru a reuşit să treacă cu maturitate peste momentul în care a văzut pozele în care soţul ei, Claudiu Keşeru, se săruta de foc cu amanta. Jurnalista Alexandra Dragu a spus în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Click! că tânăra a mascat bine şocul avut şi că apropiaţilor cuplului nu le-a venit să creadă că fotbalistul a fost capabil de aşa ceva.

Invitată în platoul emisiunii „Click!", Alexandra Dragu a declarat că a încercat toată ziua să ia legătura cu fotbalistul Claudiu Keşeru, pe care fotoreporterii Click! l-au surprins cu amanta.

Jurnalista a spus că soţia acestuia, Laura a reuşit să-şi ascundă foarte bine durerea pe care a simţit-o când şi-a văzut soţul cu amanta.

„Nu i-a picat bine, a dat dovadă de multă stăpânire de sine. A dat dovadă de multă maturitate. Nu ştiu dacă am putea spune că s-ar putea despărţi sau divorţa. În 14 ani de relaţie, au fost despărţiţi doar o săptămână în care şi-au dat seama că au sentimente foarte puternice unul pentru celălalt. Când a văzut pozele, ea s-a uitat la fotografii, după care a spus „Pe bune...", ca şi cum ar fi vrut să mascheze ce simţea cu adevărat", a spus jurnalista în cadrul emisiunii Click!, difuzată de luni până vineri, de la ora 22:30.

Mai multe