EXCLUSIV! Ştefan Stan s-a despărţit de iubită!

15 octombrie 2013 17:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Ştefan Stan este din nou singur! Câştigătorul primei ediţii a concursului „Vocea României” şi iubita lui, Claudia, nu mai formează un cuplu!

Dezvăluirea a fost făcută de o sursă din anturajul fetei, care a povestit că „ruptura" s-a produs la începutul acestei săptămâni.

S-au văzut, s-au plăcut, s-au combinat, s-au afişat împreună şi... s-au despărţit! Cam la asta s-ar rezuma idila dintre Ştefan Stan şi Claudia, fata din Petroşani care a fost, pentru două săptămâni, iubita cântăreţului. Drmurile celor doi s-au separat, distanţa fiind, se pare, cea care le-a pus beţe-n roate.

„Ştefan i-a spus Claudiei că îi este greu să trăiască aşa. El nu se poate muta în Petroşani, iar ea nu are cum să-şi lase de izbelişte salonul de înfrumuseţare pe care-l are, pentru a locui în Capitală", a povestit un apropiat al focoasei brunete.

Ştefan şi Claudia s-au cunoscut întâmplător, într-un magazin de haine în Petroşani. La câteva zile distanţă, s-au revăzut, fata a venit chiar la Bucureşti şi l-a însoţit pe Ştefan la nunta fiului primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Aceea a fost şi prima lor ieşire publică în cuplu, dar şi ultima.

FOTO EXCLUSIV! Ştefan Stan şi-a scos în lume noua iubită

EXCLUSIV Ştefan Stan şi-a agăţat iubita într-un magazin de haine

EXCLUSIV Ştefan Stan face lumină: cine este femeia cu care a fost surprins în ipostaze tandre?

FOTO A uitat-o pe Mantea? Ştefan Stan, în tandreţuri cu o brunetă

Mai multe