EXCLUSIV Tom Boxer:«Antonia m-a lucrat! Am rămas fără bani»

19 martie 2014 21:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Război în lumea muzicală. Casa de discuri Roton e acuzată de înşelăciune după ce a "furat-o" pe Antonia şi nu i-ar fi plătit banii cuveniţi lui Tom Boxer, cel care a scos-o din anonimat.

Artistul a făcut plângere la Parchet şi susţine că a fost păcălit cu sute de mii de euro. Nici Roton nu se lasă şi l-a dat în judecată pentru că nu şi-a respectat contractul.

Cosmin Simionică, cunoscut sub numele de Tom Boxer, a trecut la fapte. După ce a tot arătat cu degetul spre cei cu care colaborează de aproape 10 ani, artistul a făcut plângere la Parchet  pentru a i se face dreptate. 

„Roton m-a furat şi pe faţă, şi pe spate. Muzica mea a generat sume de bani destul de mari, iar în momentul în  care trebuia să-mi dea partea mea de bani nu a făcut treaba asta. M-au convins să semnez nişte acte că au folosit sumele alea mari de bani pentru a mă promova. Nu ştiu ce a însemnat promovare,  dar trebuia să existe nişte acte, care însă nu există", ne-a spus Tom Boxer.

Pentru a demonstra că a fost tras în piept, artistul, ajutat de un avocat şi de un contabil, a luat la puricat, în urmă cu câteva luni, toate hârtiile. „Vorbim aici de 150.000-200.000 de euro. Nu ştiu câţi bani a încasat Roton pentru toată muzica mea din ultimii zece ani. La mine ajungeau mii de euro, când ei încasau zeci-sute de mii. Eu nu am vrut să-i dau în judecată pe cei de la Roton că îmi datorează bani, dar au comis o infracţiune. Am depus o plângere la Parchet, are număr de dosar şi Parchetul a luat legătura deja cu ei", ne-a explicat producătorul muzical.

Tom Boxer

În replică, spune el, reprezentanţii casei de discuri l-au acţionat şi ei, recent, în justiţie. „Nu credeau că merg atât de departe, dar având deja aceste dovezi  şi Parchetul a considerat că sunt palpabile, s-au apucat să facă o hârtie. Nu ştiu pentru ce motive mă dau pe mine în judecată. Nu am încălcat cu nimic contractul lor, este o acţiune de teamă, pentru a face şi ei ceva. Ei ştiu foarte bine că actele pe care le deţin sunt clar incriminatorii", ne-a precizat el.

Tom Boxer spune că neînţelegerile dintre el şi casa de discuri datează exact din perioada în care acesta a fost lăsat baltă de Antonia, solista pe care a „descoperit-o" în 2008 şi pe care a făcut-o celebră cu melodia „Morena".

„Are legătură cu Antonia, bineînţeles. S-au întâlnit în spatele meu, m-au pus în situaţia de a pierde foarte mulţi bani. Mi-au închis contractul pe care îl aveam cu Antonia şi cu ei.  Antonia m-a lucrat, dar nu ştiu dacă a fost ideea ei. Ea a fost artistul meu, iar Roton-ul mi l-a furat pe faţă şi a încasat toţi banii", a mai spus, supărat, Tom Boxer. Contactaţi telefonic, reprezentanţii casei de discuri Roton nu au dorit să comenteze în nici un fel despre acest subiect.

Cosmin Simionică (37 de ani) s-a lansat pe piaţa muzicală în anul 2004 ca Dj, sub numele de Tom Boxer . Craioveanul a cunoscut culmile succesului patru ani mai târziu, după colaborarea cu Anca Parghel şi trupa Fly Project pentru single-ul „Brasil", care le-a adus multe premii, dar şi bani în conturi.

Tot în acelaşi an, artistul a cunoscut-o pe Antonia  şi au hotărât să colaboreze muzical, după ce i-a ascultat vocea. În 2009 au spart topurile cu piesa „Roses on fire", în 2010 au scos alt hit „Shake it Mamma", însă adevăratul succes l-a cunoscut cu piesa „Morena". Pe Youtube, hitul a înregistrat peste 14 milioane de vizualizări.

Antonia Iacobescu (23 de ani) a locuit de la vârsta de 5 ani în SUA, alături de părinţii săi, iar în adolescenţă a cochetat cu modellingul. În urmă cu cinci ani, bruneta s-a întors în România şi, la scurt timp l-a întâlnit pe cel care a făcut-o celebră, Tom Boxer. În 2010, cântăreaţa a devenit mamă şi s-a retras o perioadă de pe scena muzicală, iar DJ-ul a fost nevoit să o înlocuiască definitiv. Revenirea i-a adus o colaborare cu Cornel Ilie pentru piesa "Pleacă" şi  a propulsat-o din nou în atenţia publicului. Artista a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano timp de trei ani, iar din acest mariaj a rezultat o fetiţă, Maya Rosario. Cei doi se luptă acum pentru custodia fetiţei. Artista are de ceva timp o relaţie cu Alex Velea.

Nu rata Click! pe Prima tv, diseară, la 22.30

Nu rataţi, în emisiunea de diseară, noi amănunte despre cel mai recent scandal din muzica românească: Tom Boxer, cel care a lansat-o în muzică pe Antonia, cu hitul „Morena", spune că a fost înşelat cu sume uriaşe de casa de discuri.

Omul care a descoperit-o şi a «şlefuit-o» pe Antonia: «Acum nici nu mă mai salută»

EXCLUSIV Antonia, ţi-a pus iubitul pile la Antena 1?

Mai multe