EXCLUSIV Uite cine a prins buchetul la nunta Biancăi! Tânăra a fost deja cerută în căsătorie

30 septembrie 2013 5:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Este cea mai fericită! A reuşit să prindă buchetul de mireasă la nunta Biancăi cu Victor Slav. Alina Radi, iubita lui Nick Rădoi, milionarul român  stabilit în America, a fost deja cerută în căsătorie şi o aşteaptă un preţios inel de logodnă. Întâmplarea de la nuntă vine încă o dată să confirme tradiţia. 

Unul dintre cele mai aşteptate şi emoţionante momente ale serii a fost cel în care mireasa a aruncat buchetul. Tinerele domnişoare nemăritate s-au aşezat în spatele Biancăi şi au sperat că vor avea noroc. Alina Radi, iubita lui Nick Rădoi, Iuliana Luciu, surorile Daniela şi Ana-Maria Crudu, au fost printre cele care au stat la rând să-şi "câştige" statutul de viitoare soţie.

Cea care a reuşit însă să se detaşeze de "competitoarele" ei  a fost Alina, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară. Tânăra de 24 de ani a fost cerută de soţie, în urmă cu doar câteva luni, chiar înainte de a veni în România. 

"Sunt foarte fericită că am prins buchetul! Orice femeie îşi doreşte o familie. Şi pentru mine e important acest lucru, mai ales că eu şi Nick ne iubim foarte mult. Abia aştept să mă întorc în America la el", ne-a povestit Alina, mândră de "isprava" sa. 

Deşi a primit deja un preţios inel cu diamante, care valorează peste 10.000 de dolari, Alina ştie că iubitul ei i-a pregătit o bijuterie special pentru logodnă şi i-o va dărui în momentul în care cei doi se vor revedea în America.

Alina a probat deja câteva rochii de mireasă

Conform tradiţiei, domnişoara care prinde buchetul primeşte şi voalul de mireasă şi urmează să se căsătorească curând. Alina nu a putut însă să plece cu buchetul, aşa cum se procedează în majoritatea cazurilor, pentru că Bianca vrea să-l păstreze pe termen lung

Mai multe