EXCLUSIV! Uite cum şi-a «aranjat» Nicoleta Luciu corpul după ce a născut

20 ianuarie 2012 19:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu vrea să revină cât mai repede la silueta care a consacrat-o. N-a stat mult pe gânduri şi a recurs la toate procedurile care îi permiteau să-i alăpteze în siguranţă bebeluşii.

Ultima redută, nişte sâni nou-nouţi, pentru cea care are toate şansele să fie desemnată cea mai sexy mămică din România.

E drept că nu a fost uşor şi cu atât mai puţin ieftin, dar a meritat. Nicoleta afişează un aer proaspăt şi o siluetă de invidiat.

Cine nu şi-ar dori asta după două naşteri, başca după ce a adus pe lume tripleţi, în urmă cu numai trei luni! Medicul Kasem Abu Bakr, de la „KaLil Aesthetic and Phlebology Clinic" din Bucureşti, care a făcut posibilă această minune, ne-a dezvăluit şi cât a trebuit să scoată vedeta din buzunar, ca să-şi vadă visul cu ochii. Nici mai mult, nici mai puţin de 22.100 de euro!

Nicoleta şi-a rezolvat imperfecţiunile feţei cu laserul, prin regenerarea pielii, procedură care a avut ca rezultat un ten mai luminos şi mai plin de viaţă (augumentare facială).

Vedeta a mai făcut tratamente de scoatere a cearcănelor cu laserul şi tratamente pentru regenerarea pielii feţei.

„Totul s-a făcut în cinci şedinţe a câte o jumătate de oră. Nu sunt operaţiuni periculoase, pentru că aparatura e una performantă, iar tratamentul e personalizat pe fiecare pacient în parte", ne-a spus dr. Kasem Abu Bakr.

A urmat un tratament de sculptare a corpului cu laser, prin care a fost arsă grăsimea în exces. Rezultatul s-a măsurat în centimetri în minus, muşchi mai fermi şi o piele regenerată.

„Nicoleta a mai vrut o epilare definitivă cu laserul pe tot corpul. Pentru asta e nevoie de 10 şedinţe, care se întind pe cinci luni. Varicele şi vergeturile au fost îndepărtate cu un laser special. Au fost scoşi pistruii şi s-a intervenit şi pe burtă pentru o pigmentare a pielii după sarcină", ne-a mai dezvăluit medicul.

Faţă

* eliminarea imperfecţiunilor cu laserul (augumentare facială) - 1.000 euro * scoaterea cearcănelor cu laser - 800 euro* regenerarea pielii feţei cu laser - 800 euro* scoaterea pistruilor care au apărut după naştere - 500 euro'

Corp

* sculptarea corpului cu laser (burtă, şolduri, fund, părţile laterale ale picioarelor, părţile inferioare ale picioarelor, tonifierea glandei mamare) - 4. 800 euro * epilare definitivă pe tot corpul - 3.900 euro * depigmentare normală după sarcină (pe burtă) -1.000 euro* eliminarea aluniţelor de pe tot corpul - 700 euro (50 euro aluniţa)* operaţie de ridicare şi umplere a sânilor (implant mamar) - 6.000 euro

Picioare

* scoaterea varicelor cu laserul - 1.600 euro* eliminarea vergeturilor - 1.000 euro

Două sarcini, patru copii

În 2008, Nicoleta Luciu l-a născut pe Zsolt Junior la o clinică de lux în Ungaria. Vedeta luase în greutate 45 de kilograme, dar a reuşit să scape în doar câteva luni de surplusul de grăsime.

Anul trecut, în octombrie, ea a adus pe lume tripleţi la spitalul privat „Regina Maria" din Capitală. De această dată, pentru a reveni la greutatea iniţială, Luciu a apelat la medicul estetician Kasem Abu Bakr, care a slăbit-o cu laserul, sculptându-i corpul.

Mai citeşte:

Nicoleta Luciu: «Operaţia de mărire a sânilor mi se pare floare la ureche»

EXCLUSIV! Doctorul Kasem îi dă o veste proastă Nicoletei: «Luciu, interzis la sex 14 zile, după operaţie»

Uite ce silicoane şi-a ales Nicoleta Luciu!

Mai multe