EXCLUSIV Ultimatum de la Prigoană pentru Bahmu: «Vii acasă până mâine seară sau nu mai vii deloc»

28 februarie 2013 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Acum ori niciodată! Cam aşa sună ultimatumul pe care Silviu Prigoană i l-a dat Adrianei Bahmuțeanu. Foștii soți s-au întâlnit, ieri, la notariat pentru a doua oară în decurs de o săptămână.

După ce au semnat niște acte prin care celor doi copii ai lor le revin anumite beneficii financiare, se pare că Prigoană i-a pus în vedere vedetei că o așteapă acasă vineri seară.  Întâlnirea pe care Silviu Prigoană (50 de ani) și Adriana Bahmuțeanu (38 de ani) au avut-o ieri la același notariat din sectorul 3 unde au mers și săptămâna trecută s-a derulat după un scenariu identic.

Primul care a ajuns la notariat a fost afaceristul, fiind adus la întâlnire de șoferul lui. Prigoană a intrat repede în sediul notariatului, pentru ca la scurt timp să-și facă apariția și Adriana, însoțită, ca și data trecută, de mama ei.

Foștii soți Prigoană au stat în fața notarului aproximativ o oră, timp în care au perfectat niște acte care reglementează pe viitor situația financiară a celor doi copii pe care-i au împreună, Maximus (5 ani) și Eduard (2 ani).

Surse din apropierea cuplului au declarat pentru Click! că afaceristul a fost foarte ferm cu fosta lui soţie, dându-i o ultimă şansă pentru a se întoarce acasă.

Rămâi pe click.ro pentru a afla ce a declarat Adriana Bahmuțeanu despre înțelegerea financiară cu fostul ei soț.

Mai multe