EXCLUSIV Ups! Lui Dj Zara îi plac relaţiile pasagere!

30 ianuarie 2012 13:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Din cauza timpului limitat, Vj-ul Music Channel nu are când să se ocupe nici de propia persoană. Vedeta ne-a mărturisit că mai degrabă optează pentru iubiri de-o noapte decât să-şi facă o relaţie serioasă.

«Am concerte în toată ţara, Doamne ajută, nu mă pot plânge. Poate din cauza asta nu am timp nici să-mi fac pe cineva. Oricum e complicat să ai o relaţie, intervin multe chestii, maia les atunci când nu poţi sta pe acasă.

Prefer aventurile, poate mai târziu o relaţie serioasă. Nu că nu nu-mi place să am pe cineva lângă mine, numai că e greu», ne-a declarat Dj Zara.

Dj Zara a fost prezent vineri seara la concertul Loredanei Groza, care a avut loc în clubul Barletto din Capitală. El a urcat pe scenă alături de cântăreaţă şi a dansat timp de câteva minute.

Mircea Zara şi Loredana au, dupa cum bine se stie, o prietenie veche si stransa. Vj-ul Music Channel a fost vazut de nenumarate ori in compania divei la diverse evenimente mondene unde intotdeauna reusesc sa atraga toata atentia celor din jur.

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV! Transsexualul Lolita îşi linge sânii în club: «Mă menţin prin mult sex»

Mai multe