EXCLUSIV Vânzătorul de Furadan cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost depistat de poliţie prin semnal GSM

26 iulie 2010 2:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Poliţia din întrega ţară este pe urmele presupusului vânzător al pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole şi-a pus capăt zilele trecute. Oamenii legii au ajuns la Sorin Cârdaş după ce Berta Slav, prietena care i-a oferit Mădălinei Manole substanţa interzisă a fost audiată de organele de poliţie. Berta Slav le-a oferit anchetatorilor numele individului care i-a vândut Furadanul în schimbul a 200 de lei şi numărului lui de mobil.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Timp de două zile, oamenii legii au urmărit semnalul GSM emis de telefonul lui Sorin Cârdaş în timpul convorbirilor, iar rezultatul a arătat că bărbatul a petrecut mai multe ore în Timişoara, chiar dacă domiciliul lui din acte este în Cluj-Napoca.

CITEŞTE ŞI:

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Hunedoara: "Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

Surse judiciare susţin că în cursul zilei de miercuri telefon lui Sorin Cârdaş a încetat să mai fie înregistrat pe vreo celulă de telefonie mobilă, astfel că există două posibilităţi: bărbatul şi-a aruncat cartela şi telefonul mobil sau a ieşit din ţară însă neavând activată vreo funcţie de roaming, organele de poliţie nu mai pot înregistra semnalul.

"În partea de vest a ţării se fac verificări pentru a depista posibili vânzători de Furadan. Până acum nu am descoperit vreo ilegalitate la acest produs, dar cercetările vor continua", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

CLICK AICI PENTRU A AFLA CE RISCĂ SORIN CÂRDAŞ

Mai multe