EXCLUSIV! Vica: «Piţi a fost cel mai bun iubit!»

6 februarie 2012 17:46   Actualitate
Ultima actualizare:

După o relaţie de 16 ani, desfăşurată departe de ochii presei, Victoria Blochina şi Victor Piţurcă au ajuns în faţa judecătorilor. Fosta balerină vrea ca selecţionerul să-şi recunoască fiul născut în urmă cu mai bine de patru ani.

După ce scandalul a devenit public, Piţi şi-a cerut scuze faţă de familia sa oficială, iar despre relaţia clandestină cu Vica s-a mărginit să declare că „băiatul nu trebuie să sufere".

La primul termen al procesului, antrenorul n-a putut ajunge, pentru că se afla în cantonament în Turcia, aşa că avocaţii lui au cerut o amânare până pe data de 1 martie.

Astăzi, Vica (36 de ani) face dezvăluiri incendiare despre felul în care s-a desfăşurat această relaţie timp de 16 ani. Fosta balerină a acceptat să vorbească inclusiv despre favorurile materiale pe care Piţi i le-a făcut de-a lungul vremii, dar şi despre reacţia părinţilor ei faţă de această relaţie.

Click!: De ce îţi pare rău?

V.B.: De faptul că noi doi, din iubiţi, am ajuns în faţa judecătorilor.

Vrei bani de la Piţurcă?

Ce bani aş putea să vreau de la el? Nu sunt nevasta lui în acte, ca să am pretenţii materiale. Am făcut acest proces pentru că vreau ca Piţi să-şi recunoscă fiul şi să-i dea bani de pensie alimentară. Atât. Nu vreau alţi bani de la el.

Piţurcă îţi făcea cadouri?

Nu era genul ăsta de bărbat. Când îmi doream ceva, haine sau bijuterii, îi spuneam, el îmi dădea bani, iar eu îmi cumpăram.

Apartamentul şi maşina le ai de la el...

Da, mi le-a dat ca pe nişte cadouri atunci când l-am născut pe Edan. Copilul s-a născut în mai, iar eu m-am mutat în casă în decembrie. Şi tot atunci mi-a venit şi maşina pe care mi-o comandase Piţi.

Ştiu că ai pierdut două sarcini...

Da, aşa este. Am avut probleme cu ambele, au fost toxice. Le-am avut înainte de a-l naşte pe Edan.

A fost mai drăguţ Piţi cu tine în acele momente?

El a fost tot timpul drăguţ cu mine. Ştia că este cel mai important om din viaţa mea. Ştia că pentru el am rămas în România, pentru că eu chiar nu aveam pe nimeni aici.

A fost vreodată acasă la tine, în Lituania?

Nu, nu a fost niciodată.

Te gândeşti să te întorci la tine în ţară? Sau rămâi aici?

Niciodată nu mă mai întorc acolo. Nu mă mai regăsesc în Lituania. Viaţa mea este aici de 20 de ani. Eu vorbesc mai bine româneşte decât lituaniană.

Când eraţi împreună vă fereaţi de presă?

Pentru mine fiecare apariţie alături de el era un stres. Mereu ne certam. Credea că prietenii mei anunţă presa şi că vorbesc mereu cu ei despre relaţia mea cu el. Era un calvar.

Părinţii tăi ştiau de relaţia pe care o aveai cu Piţurcă?

Da, şi au suferit foarte mult din cauza asta. Ştiau că este un bărbat însurat. Nu m-au înţeles de ce am rămas într-o ţară străină.

Tata a suferit foarte mult. Singurul său regret, înainte să moară, a fost că nu am o familie a mea. Şi-a dorit mult să mă vadă la casa mea.

Aţi discutat vreodată de divorţul lui? S-a pus problema asta?

N-am discutat niciodată. A fost un orgoliu din partea mea. Eu nu am zis, el nu a vorbit despre asta. Oricum, am simţit întotdeauna că el este familia mea.

Cum v-aţi cunoscut?

A fost o dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut la barul Melody. Am ieşit cu nişte prieteni comuni la restaurantul McMonis şi asta a fost. De atunci, timp de 16 ani, am fost împreună.

Cum este Piţurcă la pat?

A fost un bărbat perfect. Şi am un copil perfect de la el. Pe Piţi l-am iubit cap-coadă. Pentru mine totul a fost perfect. A fost cel mai bun prieten, cel mai bun tată şi cel mai bun iubit!

Edan: «Îl aștept pe tati cu jucării»

Reporterii Click! au stat de vorbă, în exclusivitate, şi cu Edan, băiatul pe care Vica spune că îl are împreună cu antrenorul naţionalei de fotbal.

Puştiul, în vârstă de 4 ani şi jumătate, seamănă leit cu Victor Piţurcă, debordează de energie şi este convins că tatăl lui va veni într-o zi la el cu multe jucării.

„Tati meu este plecat, dar când o să vină la mine îmi va aduce multe jucării şi dulciuri, aşa cum face mereu. Mi-e foarte dor de el!", a spus micuţul.

«Piţurcă îşi apără mereu jucătorii»

Vica a fost un martor al eşecurilor şi împlinirilor lui Victor Piţurcă în cariera sa de antrenor. Iată ce spune fosta amantă a selecţionerului despre cariera lui Piţi şi despre relaţia acestuia cu jucătorii pe care i-a antrenat de-a lungul timpului.

Mergeai la meciuri cu Piţi?

Da, mergeam la meciurile importante. Însă atunci când a jucat cu Lituania mi-a fost greu să spun că ţin cu o echipă.

Ţi-a cerut vreodată sfaturi cu privire la jucători?

Nu, Piţi este prea bun în meseria lui ca să-mi ceară sfaturi. Dar asta nu însemna că după meciuri nu îi spuneam părerea mea vizavi de ce a fost ok şi ce nu. Însă mereu îşi apăra jucătorii. Ţinea mult la echipa lui.

Spre exemplu, îl întrebam de ce ţine un anumit jucător în echipă, pe care toată lumea îl înjura, nu o să-i zic numele, iar el îmi spunea că jucătorul este bun.

A făcut vreodată echipa de la tine de acasă?

Nu, nu l-am văzut niciodată cu un laptop. Nu ştiu dacă avea sau dacă ştie să se descurce cu aşa ceva.

Ai suferit când el a avut vreun eşec profesional?

Da, am plâns foarte mult mai ales prima oară când l-au dat afară de la Naţională, când a avut probleme din cauza lui Hagi.

Ce poţi să îmi spui despre cei din fotbal care te critică? Când eraţi împreună ştiau de relaţia voastră?

Critica este un porumbel călător, întotdeauna se întoarce acasă. Orice persoană e în stare să critice, să judece şi să se plângă. Îţi trebuie foarte mult caracter şi autocontrol ca să înţelegi omul în cauză.

Ei ştiau despre relaţia noastră şi eram foarte bine. Chiar mă sunau şi voiau să vorbească cu Edan. Sunt sigură că i-a pus Piţi să facă lucrul ăsta.

Mai citeşte:

Vica: «Nu vreau bani de la Piţi. Vreau doar să fie tatăl lui Edan»

EXCLUSIV! Vica: «Am făcut botezul în secret. Piţi n-a fost de acord cu naşii»

Vica: «Nu m-am simţit niciodată ca o amantă. Piţurcă a fost universul meu»

Mai multe