EXCLUSIV! Victor Slav, uite ce-ai pierdut!

8 ianuarie 2013 16:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Se plimbă prin Los Angeles ca o super-divă! Aflată în vacanţă în SUA, la mama ei, Anda Adam face furori la volanul unui autoturism „bengos", care atrage privirile ca un magnet: un Lamborghini superb, roşu, al cărui preţ sare de 200.000 de euro. În alţi ani, Anda mergea însoţită de fostul ei iubit, Victor Slav. Acum a călătorit singură.

N-a ţinut cont de riscurile la care se supune zburând cu avionul la două săptămâni după ce şi-a pus silicoane uriaşe! Anda Adam (32 de ani) şi-a scos firele de la operaţie înainte de termenul standard, de 14 zile, şi s-a îmbarcat, la 2 ianuarie, cu destinaţia SUA, pentru a-i face mamei sale care locuieşte acolo o vizită.

Solista şi-a pus trupul în valoare alegând o rochie sexy şi mulată

O dată ajunsă pe meleagurile americane, cântăreaţa n-a pierdut vremea şi a început să guste din toate răsfăţurile unei vieţi luxoase peste Ocean. Primul pas a fost să-şi tragă o super-maşină, un Lamborghini ultimul răcnet, de peste 200.000 de euro. Chiar dacă bolidul nu este al ei, ci e împrumutat de la un afacerist milionar, prieten de familie, Anda face ravagii pe oriunde apare. Amicul binevoitor a dorit ca vedeta să poată admira împrejurimile de pe Coasta de Vest întocmai ca în filmele americane, iar Anda e o şoferiţă pe măsură!

Îmbrăcată cu o rochie neagră demenţială, cocoţată pe tocurile imense ale unor pantofi marca Christian Louboutin şi cu o coafură impecabilă, solista se plimbă prin Beverly Hills la volanul unei bjiuterii de maşină sport...

În exclusivitate pentru Click!, artista a recunoscut că a fost oprită de un echipaj de poliţie pentru un control de rutină. Mai mult, poliţiştii au confundat-o cu un star de reality-show!

„Mi s-a spus până acum că par a fi din Brazilia sau Spania, chiar soţie de miliardar rus, dar niciodată că aş fi star de reality-show. Probabil că au făcut analogia cu ceea ce se prezintă în serialele de acest gen din America, unde fetele de bani gata se plimbă cu astfel de maşini. Într-adevăr, e o experienţă incredibilă să conduci un Lamborghini", a declarat Anda Adam, pentru Click!

Mai multe