EXCLUSIV VIDEO Noua senzaţie din muzica românească a filmat continuu 24 de ore pentru cel mai recent clip

27 aprilie 2014 14:16   Actualitate
Ultima actualizare:

A cucerit Olanda cu talentul ei, însă nici în România nu este departe de a intra în topurile muzicale direct pe primele poziţii. Francesa Lucarelli, alias Selena Gomez de România, a lansat al doilea single din carieră, videoclip la filmările căruia au fost cooptate peste 40 de persoane.  

O armată de oameni, şase ţinute, o locaţie exclusivistă şi 24 de ore de filmare. Acestea au fost detaliile din culisele celui mai nou videoclip al cântăreţei Francesa Lucarelli. Deşi are doar 19 ani, artista a lansat a doua piesă din carieră, "Just wanna" , melodie care deja se anunţă a fi un hit.

"Am lucrat foarte bine cu regizorul Florin Botea şi sunt foarte încântată de rezultatul final. Am început filmările la 7 dimineaţa şi le-am terminat a doua zi. S-au tras cadre 24 de ore continuu, iar 40 de persoane au stat non-stop pe lângă mine pentru a se asigura că totul iese ca la carte.

Am avut şase ţinute. Piesa este compusă şi produsa de David Deejay , iar videoclipul spune o poveste de iubire, prin ochii fetei. Deşi nu mai sunt împreună, aceasta îşi aduce aminte de momentele frumoase, de petreceri, seri liniştite, ieşiri romantice sau cu prietenii", ne-a povestit Francesca.

Deşi cântă despre dragoste şi este la vârsta la care mulţi băieţi o curtează, Francesca preferă să se concentreze pe şcoală şi pe cariera muzicală şi să nu se implice deocamdată sentimental.

Mai multe