EXCLUSIV! Viziru cântă pentru Şerban Ionescu

15 mai 2012 15:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Solistul Lucian Viziru a "convocat" mai multe vedete să-i sară în ajutor actorului Şerban Ionescu, bolnav de borelia. Cântăreţul va susţine un concert live într-un club din Capitală, alături de alte trupe, iar banii adunaţi vor ajunge la îndrăgitul actor Şerban Ionescu.

Cântăreţul Lucian Viziru, împreună cu soţia şi fiul lor, Mihai Adrian, au fost luni seară, la Teatrul Naţional, acolo unde s-au adunat actori şi fani de-ai lui Şerban Ionescu.

Lumea s-a oprit în faţa teatrului pentru a dona bani şi a transmite un mesaj actorului bolnav

Fiecare a dat bani cât a avut, pentru a-l ajuta pe actor să-şi plătească tratamentul cu antibiotice care îl costă în jur de 1.500 de dolari pe lună. Click! şi Lucian Viziru organizează un concert caritabil, luni, 21 mai, începând cu orele 20.00 în Club Silver Church din Capitală.

"O să fac tot ce pot şi o să dau câţi bani pot ca să-l ajut pe Şerban Ionescu! Aşa cum «Pelicanu'» a fost alături de noi de-a lungul vremii, acum e rândul nostru să fim alături de el. Ne-a făcut să rădem şi să ne bucurăm de talentul lui aşa cum puţini au reuşit, acum încercăm să-l facem şi noi măcar să zâmbească! Aşteptăm pe toată lumea pe 21 mai, la un concert 100% live. Vor cânta şi Mihai Mărgineanu, trupa Vunk, Bere Gratis, eu şi trupa DarkTown. Deocamdată aceştia au confirmat participarea. Suma strânsă la concert va fi donată actorului", a declarat Viziru, pentru Click! Preţul unui bilet la concertul din 21 mai este de 50 de lei.

Ar putea primi bani de la Guvern pentru a pleca la Viena

Starea gravă de sănătate a lui Şerban Ionescu a intrat şi în atenţia premierului Victor Ponta, după ce medicii români s-au declarat neputincioşi şi au stabilit că cel mai indicat pentru actor ar fi transferarea acestuia la o clinică din Viena.

"Am vorbit deja cu ministrul de finanţe şi cu cel al sănătăţii, dacă putem să îl ajutăm din zona fondului de rezervă, o vom face chiar mâine (n.r. astăzi). Doamne ajută să nu fie nici prea târziu şi să fie eficient pentru că, sincer, dacă putem face ceva, o vom face", a spus Ponta, citat de Agerpres.

Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a anunţat că, astăzi, în şedinţa de Guvern, va prezenta o informare cu privire la situaţia medicală a actorului.

Mai multe