Face ce vrea din el! Premierul englez David Cameron, la cheremul fiicei de trei ani

12 martie 2014 13:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Premierul Marii Britanii, David Cameron, e unul dintre cei mai puternici oameni din lume, dar şi el are slăbiciunile lui. Mai exact, politicianul nu îi poate rezista fiicei sale, Florence.

Cameron a fost surprins recent când o ducea pe micuţa de trei ani la şcoală, motiv pentru care una dintre întâlnirile Guvernului a fost amânată.

Imaginile sunt dovada clară că prim-ministrul poate spune "nu" oricui, atâta timp cât persoana respectivă nu e fiica lui. Deşi au plecat cu bicicleta lui Florence de la reşedinţa oficială, Cameron a ajuns să o care pe fetiţă în cârcă. 

Dar Florence nu s-a oprit aici. Cu o casă de protecţie cu buline colorate şi o jachetă albă, ea i-a dat de furcă tatălui ei. Pe tot parcursul drumului, l-a tras de faţă şi i-a acoperit ochii cu mânuţele ei.

Deşi Cameron, în vârstă de 47 de ani, ţine enorm ca poze cu copiii lui să nu ajungă în presă, nu a fost deloc deranjat că momentul a fost surprins de fotografi. Prim-ministrul britanic şi soţia lui, Samantha, au împreună trei copii: Florence, Nancy (10 ani) şi Arthur (8 ani). Cuplul a mai avut un băiat, Ivan, născut în 2002, care a murit în 2009.

Mai multe