Faleza din Galaţi, blocată de nunta fiului preşedintelui Consiliului Judeţului - VIDEO

31 august 2010 8:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Timp de două zile, gălăţenii care au dorit să se plimbe pe Faleza Inferioară, în zona Palatului Navigaţiei, au constatat că nu o pot face din cauza unor garduri metalice care îngrădeau zona.

Gălăţenii au contactat Adevărul de Seară Galaţi pentru a-şi exprima supărarea în legătură cu îngrădirea promenadei din zona Palatului Navigaţiei în weekend-ul trecut.

În faţa Palatului Navigaţiei a fost amplasat un imens cort, iar gălăţenii au aflat, cu acest prilej, că preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, îşi însoară băiatul.

Faleza Inferioară este loc de promenadă, iar îngrădirea lui nu este permisă, potrivit legii, decât în cauze de interes public.

Gălăţenii, care au încercat sâmbătă şi duminică să treacă prin zonă, au fost opriţi de poliţişti comunitari, care i-au „redirecţionat" pe o rută ocolitoare.

Enervaţi, aceştia ne-au sunat la redacţie pentru a-şi exprima nemulţumirea în legătură cu această situaţie, iar unul dintre ei a şi filmat momentul.

„Nu este posibil ca unul din ultimele locuri din Galaţi unde te puteai plimba liniştit, să fie îngrădit de maniera asta. Poliţistul care ne-a restricţionat accesul ne-a dat dreptate, dar a spus că nu are ce face", ne-a declarat Iancu Predoiu, unul din gălăţenii care a încercat să treacă prin zonă.

Am încercat să îl contactăm pe preşedintele CJ Galaţi pentru a ne transmite un punct de vedere, dar acesta nu a fost de găsit.

Vezi VIDEO aici

Mai multe