Familia regală se dezbracă pe capete

16 septembrie 2012 14:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandal monstruos! Pozele cu sânii goi ale ducesei Catherine au făcut înconjurul lumii după ce au fost publicate de revista "Closer". Nu e prima oară când familia regală britanică are astfel de probleme.

Tonul scandalului l-a dat Katrina Darling, verişoara de 21 de ani a ducesei Catherine, soţia prinţului William (30 de ani). Prezentată drept "oaia neagră a familiei", Katrina este deja o stripteuză cunoscută, ea susţinând un spectacol deocheat şi cu prilejul Jubileului de diamant al Reginei Elisabeta a II-a.

Nimeni nu se aştepta însă ca poze ale lui Kate Middleton (30 de ani) cu sânii goi să apară în presă. Primii care le-au publicat au fost cei de la revista "Closer", al cărui patron este fostul premier Silvio Berlusconi.

Prinţul Harry- A fost fotografiat în pielea goală la o petrecere în Las Vegas, în luna august

După ce aceştia au lăsat să se înţeleagă că ar avea şi poze cu Kate şi prinţul William făcând sex, site-ul YouPorn.com a anunţat că oferă orice sumă de bani, oricât de mare, pentru ele. Deşi prinţul a dat deja în judecată "Closer", ziarul irlandez "Daily Star" a reprodus pozele cu Kate în sânii goi.

Casa regală britanică are în continuare de suferit şi după scandalul izbucnit în luna august, când prinţul Harry (28 de ani) a fost fotografiat petrecând în pielea goală în Las Vegas.

Există temeri că al treilea în linia de succesiune la tronul britanic ar fi putut să lase atunci o fată însărcinată, fiindcă nu şi-ar mai aduce aminte dacă a făcut sau nu sex neprotejat, din cauza beţiei.

Katrina Darling- Verişoara lui Kate Middleton face striptease

Ea a făcut pozele cu Kate

Revista "Closer" a publicat vinerea trecută 15 fotografii realizate în timpul unei vacanţe pe care Will şi Kate au petrecut-o la începutul lunii septembrie în regiunea Luberon din sudul Franţei.

Pozele au fost făcute de Valerie Suau, care susţine că sunt "decente" şi că le-a făcut cu uşurinţă, deoarece nu era poliţie la castelul Autet, unde se afla cuplul princiar.

Fotografiile s-au realizat cu mijloace specializate de la circa 800 de metri depărtare, dintr-un loc situat pe o şosea străjuită de arbori, "foarte circulată".

Mai multe