3 metode de epilare definitivă. Află ce variantă ți se potrivește cel mai bine

19 mai 2015 8:28   Fapt divers
Ultima actualizare:

Uită definitv de lama de ras şi de ceară, pentru a scăpa de părul nedorit! Acum poţi afla care sunt cele mai cunoscute metode de epilare definitivă. Variantele propuse de Click! sunt nedureroase, deloc costisitoare şi foarte eficiente.

Epilarea cu lama, cea cu cremă sau cea cu epilatorul electric - toate trei sunt metode clasice de a scăpa de părul nedorit. Pentru alte metode mai complicate de epilare trebuie mers la salon. Pe de altă parte, cum nu toate femeile au timp pentru aşa ceva, există și metode de epilare definitivă acasă. Click! vă oferă informații utile în acest sens, iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să vă alegeți varianta care vă este la îndemână.

O metodă eficientă de a scăpa de părul nedorit este epilarea definitivă cu spray, lucru pe care îl puteţi face foarte uşor. Spre exemplu, spray-ul pentru epilare definitivă Kalo Spray 120 ml se poate achiziţiona la un preţ de 215 lei. Kalo este o “soluţie“ ideală pentru o problema dureroasă – îndepărtarea părului. Kalo împiedică creşterea din nou a părului nedorit de pe corp pentru totdeauna într-un mod sigur şi eficient. Iată una dintre cele mai cunoscute metode de epilare definitivă.

2. Metode de epilare definitivă – epilare cu laser

O altă metodă de epilare pe care o puteţi folosi acasă e cea cu ajutorul laserului. Şi această metodă este sigură, eficientă şi cu un efect garantat. Epilatorul Epila, la un preţ de 765 lei, portabil, cu tehnologie laser pentru epilare definitivă poate constitui une dintre cele mai bune metode de epilare definitivă acasă. Printr-o metoda rapidă şi simplă, cu acest epilator, părul e îndepărtat fără durere pentru totdeauna. Folosit în mod regulat, dă rezultate doar în câteva săptămâni. Prin tratamentul cu acest aparat pentru epilare definitiva e distrusa doar rădăcina firului de păr. Tehnologia e foarte sigură, nu are efecte secundare, iar raza laser nu arde în nici un fel pielea. Aceasta este o a doua tehnică, dintre cele mai la îndemână metode de epilare definitivă.

3. Metode de epilare definitivă -  cu IPL

Cea mai blândă metodă cunoscută până în prezent este epilarea cu lumină înalt pulsată. (IPL)Aceasta constituie cea mai nouă si cea mai căutată metodă de epilare a momentului. Dacă nu te-ai încumetat încă să o incerci, ai la îndemână această nouă opţiune, ieftină şi eficientă. Aceasta repreyintă una dintre cele mai la îndemână metode de epilare definitivă. Mai mult, au apărut şi aparate de epilare definitivă cu lumină intens pulsată pentru acasă. Noul Philips nu necesită geluri sau creme, nu trebuie să schimbi lămpile şi poate fi folosit inclusiv pe păr blond închis. Impulsul luminos acţionează asupra firului de păr, stimulând foliculii să intre în faza de latenţă. Părul cade natural, iar creşterea lui e înhibată. Rezultatele se văd după 4-6 tratamente repetate o dată la două săptămâni, după care vei avea nevoie de epilare din ce în ce mai rar. Preţul e de 1.863 lei (epilează doar părul de pe corp) sau de 2.330 lei (pentru epilarea părului de pe corp şi faţă). Aceasta reprezintă, cu siguranţă, una dintre cele mai simple metode de epilare definitivă.

Beneficiile acestei metode de epilare definitivă sunt multiple:

* Tratamentul este nedureros* Scapi de foliculită* Tratamentul e rapid şi convenabil* Poate fi folosit atât de femei, cât şi de bărbaţi* Te poţi machia imediat după epilare

Riscurile acestei metode de epilare definită sunt minime: efectele secundare sunt roşeaţa şi umflarea temporara a pielii. Trebuie doar să fii foarte atentă la cum foloseşti aparatul. În plus, să nu te gândesti să îl foloseşti atunci când eşti bronzată. Aceasta constituie una dintre cele mai la îndemână metode de epilare definitivă.

Mai multe