3 scandaluri sexuale în care au fost implicate celebrităţi

2 aprilie 2016 16:15   Fapt divers
Ultima actualizare:

Scandalurile sexuale in care au fost implicate persoane cunoscute au făcut mereu deliciul publicului, care s-a arătat foarte dornic de amănunte picante şi, eventual, compromiţătoare.

Multe dintre aceste scandaluri le-au adus persoanelor cunoscute grave prejudicii de imagine încât întreaga lor carieră le-a fost distrusă în câteva clipe. În acest articol, veţi găsi 3 dintre cele mai faimoase scandaluri în care au fost implicate celebrităţi.

1. Dominique Strauss-Kahn şi menajera

În 2011 întreaga lume a fost şocată la aflarea veşti că Dominique Strauss-Kahn, la acea vreme director FMI, ar fi violat-o pe camerista de culoare Nafissatou Diallo într-un hotel din New York. Din cauza acestui scandal Dominique Strauss-Kahn a fost nevoit să renunţe la ambiţiile sale de a candida la alegerile prezidenţiale din Franţa. Ca să scape de puşcărie el a plătit 1,5 milioane de dolari. De-a lungul timpului au tot apărut zvonuri că ar fi participat la numeroase alte orgii sexuale.

2. Bill Clinton şi Monica Lewinsky

Fostului preşedinte american Bill Clinton i se atribuie unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie. El a zguduit din temelii Casa Albă când a fost acuzat că ar fi avut relaţii sexuale cu stagiara Monica Lewinsky, la sfârşitul anului 1990. În cele din urmă, preşedintele american a fost pus sub acuzare, dar nu a fost demis din funcţie.

3. Tiger Woods şi orgiile sexuale

Tiger Woods este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de golf din toate timpurile şi a fost implicat în cele mai mari scandaluri sexuale. De-a lungul timpului s-a vorbit despre orgiile sexuale cu mai multe amante şi despre dependenţa de sex pe care o avea. Viaţa lui Tiger Woods a fost zguduită din temelii, iar soţia sa, modelul norvegian Elin Nordegren, a decis să divorţeze după şase ani de mariaj.

Mai multe