3 sfaturi esenţiale pentru bărbaţii care fac sex pentru prima dată

15 martie 2016 1:45   Fapt divers
Ultima actualizare:

De cele mai multe ori, tinerii au foarte mari aşteptări de la primul contact sexual. Vor să fie adevăraţi „armăsari”, dar din cauza emoţiei vor ejacula mai repede sau nu vor avea erecţie. Pentru a preveni asemenea situații, nu trebuie să vă grăbiţi sau să intraţi în panică.

Începerea vieţii sexuale este un aspect foarte important atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. Trebuie să fiţi conştienţi că este un prim pas în maturizarea voastră şi cel mai important este să vă asumaţi acest moment. În acest articol găsiţi câteva sfaturi esenţiale pentru bărbaţii care fac sex pentru prima dată.

Nu încerca să te dai experimentat

Întotdeauna un bărbat virgin va încerca să compenseze lipsa lui de experienţă sexuală cu mişcări din filmele pentru adulţi pe care le vizionase înainte, pentru a se familiariza cu activitatea sexuală. În realitate, cu siguranţă nu-i vor ieşi aşa cum trebuie. Performanţa sexuală este un motiv de mândrie, dar după ce veţi acumula experienţă sexuală.

Ţine cont de importanţa momentului

Pentru orice bărbat, momentul în care face sex pentru prima dată este o etapă specială care poate avea efecte pe termen lung asupra vieţii sexuale. Dacă eşti pregătit pentru un asemenea moment, să-ţi începi viaţa sexuală, este important să-ţi asumi acest lucru şi să tratezi evenimentul cu foarte multă responsabilitate pentru a avea parte de ceea mai plăcută primă experienţă sexuală.

Fii responsabil

Dacă faci sex pentru prima dată nu trebuie să te amuzi pe seama lipsei tale de experienţă fiindcă te poţi intimida în cel mai nefericit mod. Foarte mulţi virgini dau senzaţia că sunt stăpâni pe situaţie la prima lor experienţă sexuală, dar adevărul este că simt o presiune mare pentru a nu dezamăgi.

Mai multe