4 lucruri pe care o femeie singură nu vrea să audă niciodată

25 ianuarie 2015 22:10   Fapt divers
Ultima actualizare:

Multe dintre femeile care nu sunt implicate într-o relaţie se simt foarte bine aşa, singure.

Aşadar, dacă în cercul tău de prieteni se află şi reprezentante ale sexului frumos care, din varii motive, nu sunt căsătorite şi nici nu au o relaţie, evită să spui lucruri stânjenitoare sau să pui întrebări nepotrivite, precum cele de mai jos.

1. "De ce eşti încă singură?"

O întrebare la care persoana în cauză chiar nu ştie ce să răspundă. Chiar dacă, de multe ori, e menită să ascundă un compliment - "Cum de e singură o persoană cu atât de multe calităţi?" - cel mai bine ar fi evitaţi.

2. "Cred că ceasul tău biologic a început să ticăie"

De unde ai putea şti când îşi doreşte cu adevărat o femeie să devină mamă? De când ar fi asta treaba altcuiva? Nu-i spune asta unei femei singure, pur şi simplu nu trebuie să se intereseze acest aspect personal din viaţa ei.

3. "Eşti prea pretenţioasă"

De obicei, asta cred doar persoanele care nu cunosc cu adevărat problema. Criteriile după care o femeie îşi alege un partener sau motivele ce au făcut-o să se despartă de foştii sunt diverse. Dacă două persoane singure se întâlnesc, nu înseamnă că se şi potrivesc.

4. "Trebuie să ieşi mai mult"

Nu-i spune unei femei singure că nu-şi găseşte pe cineva pentru că nu încearcă suficient. De obicei, ele fac multe eforturi şi ies des în oraş sau cu prietenii, dar asta nu înseamnă că "alesul" e aşa uşor de găsit.

În plus, unde ar putea o femeie să-şi găsească un partener? În loc să spui lucruri nepotrivite, mai bine pur şi simplu fă-i cunoştiinţă cu cineva. 63% dintre cuplurile căsătorite s-au întâlnit în cercuri comune de prieteni, deci, dacă ţii neapărat să-ţi "combini" prietena, pur şi simplu fă un prim pas.

Asta nu înseamnă neapărat că ea trebuie să înceapă o relaţie cu un bărbat pe care-l introduci în grupul vostru. Din momentul în care s-au cunoscut, las-o pe ea să se descurce mai departe.

Mai multe