4 poziţii pentru sex în natură

15 iunie 2015 22:53   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sexul în natură este una dintre cele mai excitante fantezii atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Însă, ca să le puneţi în practică, trebuie să ştiţi care sunt cele mai bune poziţii pentru sex în natură.

Dacă sunteţi genul de persoane spontane, care adoră să-şi condimenteze relaţia cu partide de sex în natură, atunci fiţi mereu pregătiţi pentru aceste momente. Iată care sunt cele mai bune poziţii pentru sex în natură care merită puse în practică ori de câte ori aveţi ocazia.

Poziţii pentru sex în natură: 1. Janukurpara

Janukurpara este considerată una dintre cele mai bune poziţii pentru sex în natură fiindcă oferă senzaţii de neuitat. În această ipostază iubitul te ţine în braţe pentru a face penetrarea mult mai puternică. Dacă decideţi să faceţi sex, de exemplu,  în pădure trebuie să fiţi foarte atenţi la posibilele animale care convieţuiesc în zonă fiindcă vă pot strica aventura. De-a lungul timpului au fost foarte multe situaţii în care cupurile dornice de senzaţii tari au fost atacate în timpul sau imediat după actul sexual de animalele sălbatice.

Poziţii pentru sex în natură: 2. Avalambitaka

Avalambitaka este o poziţie pe care o puteţi pune în practică aproape oriunde, însă în natură plăcerea este mult mai mare. Trebuie să să fiţi atenţi să găsiţi un loc stabil şi fără insecte pentru a nu vă crea disconfort. Într-adevăr la prima vedere această poziţie nu pare accesibilă dar trebuie să o încercaţi ca să vă convingeţi că merită experimentată ori de câte ori aveţi ocazia mai ales când sunteţi la o plimbare prin pădure.

Poziţii pentru sex în natură: 3. Tripadam

Tripadam este una dintre cele mai interesante poziţii pentru sex în natură care merită pusă în practică. De exemplu, parcul este un loc bun unde vă puteţi bucura de o partidă de sex în natură cu condiţia să găsiţi un loc ferit unde să nu vă vadă nimeni. Staţi în picioare, faţă în faţă cu picioarele uşor desfăcute astfel încât partenera să poată fi penetrată. Este o poziţie deopotrivă intimă şi erotică, care îi avantajează pe ambii partenerui.

Poziţii pentru sex în natură: 4. Samimelana

Samimelana îi oferă bărbatului controlul şi puterea pe care nu le are întotdeauna, atât de mult în alte poziţii. Este una dintre cele mai bune poziţii pentru sex în natură fiindcă nu aveţi nevoie de pătură şi nici nu trebuie să vă aşezaţi pe jos. Această ipostază îi permite bărbatului să îşi controleze orgasmul pentru ca partida de sex în natură să dureze şi să vă bucuraţi mai mult de acest moment.

Mai multe