4 semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă

18 iulie 2015 17:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

De cele mai multe ori relaţia de cuplu poate evolua şi în direcţia pe care nu ne-o dorim, unul dintre motivele principale având legătură cu viaţa intimă nesatisfăcătoare. Semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă sunt multe, important este să le identificaţi şi să luaţi măsuri.

Atunci când unul dintre voi nu mai este la fel de incitat de ideea de a face sex, este un semnal clar că relația sexuală e pe ducă. Iată câteva semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă şi care ar trebui să te pună pe gânduri foarte serios.

Semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă: 1. Preferi să te masturbezi decât să faci sex cu partenerul

Deseori se întâmplă ca femeia să fie satisfăcută doar atunci când se masturbează, acesta fiind unul dintre cele mai clare semne că ai o viaţă sexulă dezastruoasă. Nu este rău să profitaţi şi de aceste momente intime, însă ideal ar fi ca împreună să vă bucuraţi de o viaţă sexuală intensă şi plăcută.

Semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă: 2. Eşti nerăbdătoare să închei partida de sex

Când nu mai eşti încântată de ideea de a face sex şi nu ştii cum să închei mai repede actul amoros, acestea  pot fi unele dintre cele mai evidente semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă. Sau în cel mai rău caz dacă ajungi în situaţia în care singura scenă sexuală pe care o prefer este cea de final. În acest contest, trebuie să-ţi pui mari semne de întrebare în legătură cu relaţia pe care o mai ai cu partenerul. Din acest motiv ar fi indicat să vă revizuiţi puţin comportamentul sexual, pentru ca viaţa voastră intimă să nu devină un calvar. Cel mai eficient mod de a restabili pasiunea şi atracţia este comunicarea.

Semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă: 3. Îţi place doar o singură poziţie sexuală

Pentru orice cuplu ar deveni plictisitor la un moment dat să facă sex în aceeaşi poziţie. Cu siguranţă se va ajunge la rutină şi nu veţi mai dori să faceţi sex. Sau în cel mai rău caz, se va ajunge în situaţia în care veţi căuta alţi parteneri dispuşi pentru noi aventuri şi practici sexuale. Dacă vă iubiţi partenerii în cotinuare şi vreţi să rămâneţi împreună, încercaţi pe cât posibil să vă condimentaţi viaţa sexuală.

Semne că ai o viaţă sexuală dezastruoasă: 4.Te gândeşti la altcineva când faci sex

Dacă se întâmplă ca atunci când esti in cele mai intime momente cu iubitul tau să visezi la un alt barbat, aspectul sexual ar putea să nu fie singurul dezastru din viata voastra de cuplu. Ar fi indicat, să te gândeşti foarte bine dacă îţi mai iubeşti partenerul de viaţă şi dacă îţi mai doreşti cu adevărat să fiţi împreună în continuare. Nimeni nu ar suporta să audă că persoana cu care face dragoste are fantezii cu altcineva.

Mai multe