5 dintre cele mai bune poziții sexuale care garantează orgasmul

15 martie 2017 15:49   Fapt divers
Ultima actualizare:

Vă numărați printre cuplurile care alternează între două sau trei poziții sexuale? Condimentați-vă viața sexuală, punând în aplicare câteva poziții care facilitează orgasmul.

Pe masă

Acesta este o poziție sexuală pe care o puteți încerca în afara dormitorului. Aveți nevoie de o suprafață plană, cum sunt masa din camera de zi și masa de billiard. Așază-te cu spatele pe suprafața plană și ridică-ți picioarele la 90 de grade. Roagă-ți partenerul să se aplece asupra ta și să se miște înainte și

Lingură

Aceasta este o poziție ideala pentru mementele când sunteți foarte obosiți, mai ales că partenerul poate să-ți șoptească dulcegării în ureche. Stai pe pat, pe o parte, cu spatele la partener. Ghemuiește-ți genunchii și mișcă-ți bazinul din față în spate. Pentru o penetrare mai adâncă, roagă-ți partenerul să-și ridice unul dintre picioare.

Pe scaun

Această poziție sexuală necesită utilizarea unui scaun fără spătar. Partenerul trebuie să stea pe scaun cu picioarele lipite. Desfă-ți picioarele și așază-te în poala lui. Dacă picioarele tale nu ating podeaua, poartă niște încălțări stiletos ... o să vezi că o să-i placă!

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte poziții merită să încerci!

Rubarba, un aliment-minune

Sfaturi de îngrijire a tenului gras

Mai multe