5 mituri despre sex

2 aprilie 2018 11:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ca femeie, cu siguranţă ai auzit la fel de multe mituri despre sex aşa cum au auzit şi bărbaţii. Chiar dacă ele există de multă vreme şi s-au tot perpetuat, poate ar trebui să verifici înainte să te încrezi în simple cuvinte.

Sexul arde multe calorii

Experţii estimează că o partidă de 30 de minute arde în jur de 85-150 de calorii. Teoretic, trebuie să arzi peste 2000 de calorii pentru a pierde o jumătate de kilogram din greutatea corporală. Şi să fim serioşi, cine face sex 30 de minute fără oprire când media este de maximum 5 minute? În plus, cea mai mare creştere a ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale în timpul sexului apare numai pentru 15 secunde.

Numai femeile mimează orgasmul

Deşi despre mimarea orgasmului se spune că este o chestiune strict feminină, ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa! Ştiai că 25% din bărbaţi au simulat orgasmul cel puţin o dată în viaţă? Bărbaţii mimează orgasmul fie atunci când sunt inhibaţi de parteneră (mai ales în cazul în care fac dragoste pentru prima oară sau când au o iubită nouă), fie pentru că nu vor să îşi dezamăgească partenera.

Descoperă cele mai întâlnite 5 mituri despre sex pe clickpentrufemei.ro

Poziţii sexuale pentru gravide

Legătura dintre obezitate şi viaţa sexuală

Mai multe